Britta van Aggele
Britta van Aggele Entertainment 30 jan 2022
Leestijd: 2 minuten

Fans zeggen allemaal hetzelfde over The Sinner seizoen 4

Wij weten niet hoe het met jullie zit, maar wij zijn ontzettend fan van de Netflix-serie The Sinner. We waren dan ook super enthousiast toen we zagen dat Netflix dit jaar met een nieuw seizoen kwam. Echte fans weten namelijk dat de Netflix-serie ontzettend spannend is en daar lijkt het nieuwe seizoen geen uitzondering op te zijn.

Fans zeggen op Twitter namelijk allemaal hetzelfde over het nieuwste seizoen.

The Sinner seizoen 4

We weten allemaal dat Original Netflix-series ontzettend goed zijn. Zo waren we het afgelopen jaar helemaal verslaafd aan Squid Game en konden we niet stoppen met kijken naar Emily in Paris. Hetzelfde geldt voor The Sinner, want wij hebben de serie al meer dan één keer gekeken. Hoewel de eerste drie seizoenen van de Netflix-serie al ontzettend spannend waren, lijkt het erop dat in seizoen 4 nog meer misdaad en nog meer drama zit. Wij kunnen niet wachten.

In het vierde en laatste seizoen van The Sinner reist de inmiddels gepensioneerde rechercheur Harry Ambrose naar het noorden van Maine om te herstellen van zijn vorige zaak. Als er een onverwachte tragedie voordoet waarbij de dochter van een vooraanstaande eilandfamilie betrokken is, wordt Harry gerekruteerd om te helpen bij het onderzoek. Hierdoor komt hij in een mysterie van toenemende paranoia terecht die dit slaperige toeristeneiland en het leven van Harry op zijn kop zet.

Fans kunnen niet stoppen met praten over één personage uit de Netflix-serie The Puppet Master

Twitter

Waar veel series hun kracht verliezen naarmate de seizoenen vorderen, lijkt het tegenovergestelde waar te zijn voor The Sinner. Kijkers van de Netflix-serie zijn namelijk massaal naar Twitter gegaan om te vertellen wat ze van het nieuwste seizoen vinden. Ze schrijven allemaal hetzelfde en dat is dat ze meer dan onder de indruk zijn van het vierde seizoen.

Sommige fans zeggen zelfs dat de show beter wordt naarmate elke nieuw seizoen op ons scherm verschijnt. Zo schrijft een fan: “The Sinner is ageing like fine wine. 😚👌” Andere fans schrijven: “How good is season four of the Sinner so far?” en “Just finished season 4 of The Sinner, so so so good, oh my days.” Een vierde fan voegt toe: “The Sinner is made even better with Bill Pullman’s incredible acting.”

Fans zeggen op Twitter allemaal hetzelfde over de Netflix-serie Archive 81

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.