Britta van Aggele
Britta van Aggele Celebrity 6 jun 2022
Leestijd: 2 minuten

Fans weten het zeker: Dua Lipa is aan het daten met Elite-acteur Ar贸n Piper

De liefde hangt in de lucht voor Dua Lipa. Haar twee jarige relatie met Anwar Hadid liep vorig jaar helaas stuk, maar Dua Lipa heeft sindsdien niet stilgezeten. De zangeres is namelijk op dit moment op tour door Europa en lijkt vol te genieten van het leven. Nu hebben fans haar dansend gespot met Elite-acteur Ar贸n Piper en ze weten het allemaal zeker: Dua is weer aan het daten.

OMG!!!

Dua Lipa

Het lijkt erop dat Dua Lipa het tegenwoordig drukker dan ooit heeft. De 26-jarige zangeres zit op dit moment midden in haar tour en lijkt daar vol van te genieten. Toch heeft Dua naast haar tour nog genoeg tijd over om ons te voorzien van iconische looks. De zangeres zorgt er namelijk keer op keer voor dat ze de nieuwste trends rockt.

Zo zagen we haar onlangs met baby braids en droeg ze een head-to-toe denim look die rechtstreeks uit de 鈥00s kwam. Nu gaat Dua Lipa op dit moment opnieuw compleet viraal, maar niet door een nieuwe trend. Ze is namelijk dansend gespot met Elite-acteur Ar贸n Piper en fans denken massaal dat ze aan het daten zijn.

Daten met Ar贸n Piper

Afgelopen weekend bezocht de 26-jarige Dua met haar Future Nostalgia Tour El Palau Sant Jordi in Barcelona. Hier werd ze niet veel later dansend gespot in een nachtclub. Ze stond zelfs met niemand minder dan Ar贸n Piper en fans zijn obsessed. Zij denken namelijk massaal dat dit betekent dat de zangeres en acteur aan het daten zijn.

Zo schrijft een fan op Twitter: 鈥淒UA LIPA AND ARON PIPER DANCING TOGETHER HELLO?鈥 Andere fans schrijven: 鈥淒ua Lipa is living la vida loca in spain and Ar贸n Piper is living the dream, i watch with respect鈥, 鈥渄ua lipa is living la vida loca in spain and aron piper is living the dream, i watch with respect鈥 en 鈥渁ron piper is a manwhore! just kissed dua lipa at the club and now hes making out with twigs on tiktok.鈥

Reactie

Niet veel later werd Ar贸n Piper namelijk zoenend gespot met FKA Twigs op TikTok. Het kan dus ook heel goed dat Dua en Ar贸n gewoon vrienden zijn. Ze hebben beiden namelijk nog niet op de video鈥檚 gereageerd. Wat denk jij?

@fkatwigs

馃

鈾 killer 鈥 FKA twigs

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 馃挊

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en h茅茅茅l veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.