Britta van Aggele
Britta van Aggele Celebrity 27 mei 2022
Leestijd: 2 minuten

Kourtney Kardashian onthult dat haar arts vertelde dat ze het sperma van Travis Barker moet drinken om vruchtbaarder te worden

Net als je denkt dat het niet gekker kan, bewijzen de Kardashians het tegendeel. De familie doet namelijk behoorlijk wat bijzondere onthullingen in hun realityserie ‘The Kardashians’. Nu heeft Kourtney Kardashian in de nieuwste aflevering onthuld dat haar arts haar vertelde dat ze het sperma van Travis Barker moet drinken voor een betere vruchtbaarheid.

Ja, dat lees je goed.

Kourtney Kardashian en Travis Barker

Kourtney Kardashian en Travis Barker zijn helemaal gelukkig met elkaar. De twee zijn afgelopen weekend voor de derde keer met elkaar getrouwd. Dit deden ze in het prachtige Portofino in Italië. Het stel trouwde voor deze grote dag al twee keer eerder. Zo vond de eerste bruiloft plaats in Las Vegas, na de Grammy Awards en trouwde Kourtney en Travis de tweede keer officieel in Santa Barbara.

Nu zijn de families van kourtney Kardashian en Travis Barker officieel samengevoegd. Toch lijkt het erop dat we nog meer gezinsuitbreiding kunnen verwachten van het stel. Ze gaven namelijk al eerder in ‘The Kardashians’ aan dat ze samen een baby willen krijgen. Ook gaf het stel een update over hun hun IVF-behandeling en nu is het opnieuw raak.

Fans zeggen op Twitter allemaal hetzelfde over de trouwjurk van Kourtney Kardashian

Sperma drinken

Kourtney Kardashian onthult in de nieuwste aflevering van ‘The Kardashian’ namelijk behoorlijk shockerend nieuws. De realtityster vertelt dat zij en Travis verschillende technieken uitproberen in de hoop om zwanger te worden. De nieuwste techniek kwam van haar arts en die vertelde haar dat ze het sperma van Travis Barker moet drinken voor een betere vruchtbaarheid.

Sprekend over haar schilklierniveaus – die het vrijkomen van eitjes kunnen verstoren – vertelt de realityster: “I can’t remember what he said, if it [her thyroid level] was low or high.” Vervolgens vertelt Kourtney: “he told us, well, he told me, that the thing that would help it was drinking [Travis’] come, like, four times a week.” “I love this doctor,” antwoordt Travis lachend, maar beiden bevestigde ze niet of ze de techniek ook daadwerkelijk hebben uitgeprobeerd.

kourtney kardashian travis barker sperma
Robino Salvatore/GC Images

Wij weten niet hoe het met jullie zit, maar deze zagen wij niet aankomen.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.