Emma Toussain
Emma Toussain Lifestyle 20 mrt 2024
Leestijd: 2 minuten

Past jouw fiets wel bij je outfit? Doe een fit check in deze enorme spiegel

Fit checks: iedereen doet het. Als je langs een raam loopt; als je in de gang voor de spiegel staat.. Maar heb je ooit wel eens gekeken of je fiets je wel goed staat? Of je stalen ros wel bij je outfit past? Je gebruikt dat vervoersmiddel waarschijnlijk elke dag, maar niemand heeft er ooit aan gedacht om een enorme spiegel te maken zodat je kunt kijken of je fiets wel matcht. Tot.. nu.

Wij vertellen je meer.

Enorme spiegel voor je fit check

Als jij altijd al een een keer een goede outfit check wilde hebben inclusief fiets, dan is dit je kans. Fietsenmerk Cortina plaatst aanstaande donderdag namelijk een 10 (!) meter lange spiegel in Amsterdam, op het Haarlemmerplein. Iedereen checkt toch wel eens zijn of haar reflectie als je langs ramen fietst? Nou, nu kan je daar dus even goed de tijd voor nemen en lekker losgaan met je selfies.

Je kijkt altijd bij het kopen van nieuwe kledingitems of het goed staat in de spiegel, maar dat doe je eigenlijk niet met een fiets. Je eerste ingeving is misschien ook dat dat wat ‘gek’ is, maar denk maar eens na. Je gebruikt je fiets misschien wel elke dag en dat paartje schoenen draag je één keer per week. Mag je fiets dan niet bij jouw stijl passen? Nou, dat dachten wij toch wel.

En om het nog leuk te maken kan je ook meteen even wat fietsen van Cortina testen én ze organiseren ook een winactie waarin je kans maakt op een gloednieuwe fiets. Hou de socials van Cortina goed in de gaten voor de volgende locaties!

Wij testen een fiets van Cortina

Een elektrische fiets is in Nederland vaak geen overbodige luxe, door weer en wind weten vervoeren wij onszelf al jaren op de fiets overal heen. Maar wat als dat nou makkelijker én sneller kan? Er bestaan talloze e-bikes zoals je vast wel weet, maar welke zijn nou goed? We houden van dit tijdperk waarin alles kan en mag, maar soms zie je ook door de bomen het bos niet meer. Wij testen de E-Lett van Cortina en geven je ons oordeel.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.