Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Festivals 6 mrt 2024
Leestijd: 2 minuten

Friendly reminder: deze geliefde festivals zijn al bijna (!) uitverkocht

Nu het zonnetje voorzichtig doorbreekt, begint de buitenlucht te ruiken naar het festivalseizoen van 2024. Grote kans dat je nu een beetje begint na te denken over welke feestjes jij deze zomer wil pakken. Maar dat heeft haast, want waarschijnlijk zijn de feestjes op jouw lijstje al bijna uitverkocht.

Dus daarom, als party starters onder elkaar, hier een reminder om tickets te kopen voor jouw favoriete feestjes.

Festivals die al bijna uitverkocht zijn

De spirit zit er lekker in. Nog nooit gingen festivaltickets zo hard over de toonbank. Waar feestjes meestal een paar weken van tevoren pas uitverkopen, doen ze dat nu maanden van tevoren al. Daarom hier een herinnering om je kaartje te halen, zodat je niet als enige thuiszit.

DGTL | 30 & 31 maart

Voor velen is DGTL het eerste festival van het jaar en dat enthousiasme is duidelijk voelbaar op de dansvloer. De line-up van dit jaar is ook legendarisch – en dat maakt dat de tickets hard gaan. De weekenders en zondagtickets zijn namelijk al uitverkocht. Er zijn nog wel een aantal laatste zaterdagtickets.

DGTL pakt uit met Âme & Dixon, KI/KI, Young Marco, Marlon Hoffstadt, FJAAK, Patrick Mason, Chris Stussy en nog vele anderen. Het festival vindt plaats op zaterdag en zondag, maar daarnaast heeft DGTL ook een avondprogramma dat al op vrijdag begint. Als je nog niet klaar bent, kan je het festival daar doorpakken.

Awakenings Upclose | 18 & 19 mei

Awakenings lanceert dit jaar een nieuw concept: Awakenings Upclose. Hiermee gaan ze terug naar hun roots, naar de sfeer waarmee het allemaal begon. De line-up is anders dan je misschien van de organisatie gewend bent. Maar, in onze ogen, beter. Dat er veel animo is voor deze frisse wind, is geen verrassing. De tickets gaan daarom ook hard – je bestelt ze hier.

Op de line-up van Awakenings Upclose is ruimte gemaakt voor opkomende talent, die een meer niche publiek hebben en een herkenbare sound. Zo staan oud De School-residents Carista, Spekki Webu en Moody Mehran op de line-up. Maar ook wat grotere namen met een twist, zo gaar Nina Kraviz bijvoorbeeld een house-set draaien.

No Art Festival | 27 juli

De line-up is nog niet eens bekend gemaakt en toch zijn er alleen nog final tickets te koop voor No Art Festival. Dat is niet zo gek, want je koop het ticket voor de sfeer en de (altijd) indrukwekkende locatie. Met de muziek komt het toch wel goed. De mannen van ANOTR zullen gegarandeerd een set draaien – en dat is eigenlijk al genoeg reden om te gaan.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.