Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Entertainment 8 jan 2021
Leestijd: 2 minuten

Volgens trouwe fans is dít de allerslechtste aflevering van Friends

Eerlijk is eerlijk: we zijn fan van de serie Friends. We kunnen niet wachten op de reboot en zijn in de tussentijd alle afleveringen nog een keer opnieuw aan het kijken (want: lockdown). En met ons vele andere fans. Hoewel de kijkers van Friends een van de meest trouwe fans zijn, is de serie natuurlijk niet perfect. De ene aflevering is leuker dan de andere en sommige afleveringen krijgen slechte reviews.

Een nieuwe survey verklapt welke aflevering van Friends het minst favoriet is bij de fans, nadat ze alle 236 afleveringen hebben bekeken.

Slechtste aflevering Friends

Natuurlijk horen slechtere afleveringen erbij, maar toch is het hilarisch dat veel trouwe fans dezelfde aflevering kiezen als de slechtste van Friends. Money.co.uk bestudeerde iMDB-ratings van alle tien seizoenen en zette de slechtste afleveringen van Friends op een rij. En hoewel de reviews niet eens heel slecht zijn, is het wel interessant om te weten welke aflevering het slechtst uit de test kwam, toch?

De aflevering ‘The One With The Invitation’ uit seizoen 4 is de slechtst beoordeelde aflevering van de volledige serie. En natuurlijk krijgt zelfs deze aflevering nog 7.2, maar dat is wel het laagste cijfer van allemaal. De overige afleveringen hebben namelijk een gemiddelde van 8.5 sterren. In de slechte aflevering zien we Rachel die twijfelt of ze naar Ross in Londen moet vliegen en Emily gaat trouwen. In de aflevering zitten veel flashbacks, dat zou de lage score kunnen verklaren.

friends aflevering slechtste
Friends

Beste aflevering Friends

En als we op de hoogte zijn van de slechtste aflevering, is het natuurlijk ook belangrijk om de beste te benoemen. ‘The One Where Everyone Finds Out’ uit seizoen 5 is de best beoordeelde aflevering met 9.7 sterren. Chandler en Monica wordt in deze aflevering bekend na de gecancelde bruiloft van Emily en Ross. De tweede plek is voor de aflevering ‘The Last One: Part 2’. Wedden dat je nu weer wilt gaan kijken?

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.