Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Shopping 6 okt 2023
Leestijd: 2 minuten

Bye, herfstdip – deze vrolijke accessoires en gadgets geven jouw werkdag meer kleur

De vakantieperiode is officieel voorbij en dat betekent dat we massaal terugkeren naar werk of school. Geen zin in een grauwe maand vol verplichtingen? Geef je werkdag dan wat meer kleur met deze leuke accessoires en gadgets.

Soms moeten we zelf de slingers ophangen en het leven versieren. Of beter nog: onze werkplek versieren.

Deze vrolijke accessoires en gadgets geven jouw werkdag meer kleur

We gaan back to work, maar maken er wel een feestje van.

Ateljé FW 23/24

Als we aan gezellige accessoires denken, dan denken we natuurlijk aan Ateljé. Eind september lanceerde het geliefde merk hun collectie voor het najaar en die is allesbehalve sober.

Atelje
Maxime Cardol voor Ateljé

Natuurlijk zijn de populaire telefoonhoesjes en koorden (dit keer in #Barbiecore) weer van de partij. Maar dit keer zijn er ook kleurrijke laptophoezen en -tassen.

Atelje
Maxime Cardol voor Ateljé

Onze favorieten uit de collectie zijn de ‘Mystique Case‘, het ‘Tangerine Cord’ en de ‘Puffy Vibe check laptop sleeve’.

Good to know: dit is Ateljé’s meest duurzame collectie ooit. Vanaf deze collectie zijn alle cases van het merk namelijk van recyclede materialen. Vinden we fijn.

Gezellige mokken van Anna + Nina

Koffie uit een stijlvolle mok of uit een kartonnen beker? Wij weten het wel. Bij Anna + Nina verkopen ze mokken die zorgen voor een gezellig begin van de dag.

Wat dacht je van een mok met lekker foute tijgerprint? Of een mok die je elke ochtend weer de liefde verklaart?

Anna_Nina-TigerStripeMug-Newin2_720x
Anna + Nina

PRINTWORKS planners en notitieboekjes

Zet jij jouw gedachten graag op papier? Dan zijn notitieboekjes ideaal om wat controle over de chaos in je hoofd te krijgen. Op de redactie zijn wij dol op weekplanners, zodat we geen enkele afspraak of deadline vergeten.

Bij PRINTWORKS verkopen ze de leukste, kleurrijke notitieboekjes en weekplanners.

Printworks
Printworks

Ontspan met de Lola Massage Gun

Tussen alle inspanning door, is een momentje van ontspanning erg belangrijk. De Massage Gun van Lola is speciaal gemaakt voor vrouwen. Dankzij de verschillende opzetstukken is het apparaat van alle markten thuis.

Lola Massage GUn
Lola

De geur van Boy Smells

Een fijne geur mag natuurlijk niet ontbreken tijdens jouw werkdag. Wij zijn fan van de geurkaarsen van Boy Smells. Zelfs als je ze eventjes brandt, vullen ze de ruimte al met een unieke geur. Benieuwd hoe jij een kaars zo lang mogelijk mee laat gaan? Dat leggen we je hier uit.

MarbleFruitCollection-01_1950x.progressive
Boy Smells

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.