Gina Koninkx
Gina Koninkx Money 8 mrt 2022
Leestijd: 3 minuten

Snel geld verdienen? Dankzij deze 5 tips heb je binnen twee weken je bankrekening gespekt

Nu de zomercollectie in letterlijk elke winkel in de etalage prijkt, wordt het tijd je portemonnee goed aan te vullen. Je hebt wel heel veel $’s nodig wil je er weer volgens de laatste trends bijlopen én die leuke citytrip boeken én de huur betalen én boodschappen te doen. Daarom: jullie vragen, wij draaien. Vijf manieren om snel aan geld te komen.

Wie niet is geboren als erfgenaam van de Kardashians of Biebers, zal wat meer moeite moeten doen om over een dikke bankrekening te beschikken. Je hebt van die momenten dat je je rekening even lekker wilt spekken. Wij geven een paar tips waarmee je dat in – laten we zeggen één à twee weken – voor elkaar krijgt.

Snel geld verdienen

Je hoeft heus niet je gedragen slipjes te verkopen of een Only Fans account aan te maken om binnen twee weken tijd wat meer poen op je rekening te hebben staan.

1. Word een topverkoper

Je hebt ongetwijfeld nog (on)gedragen kleding in je kast hangen die je kunt verkopen. Funfact: onze zuiderburen lopen wat achter op onze trends en willen jouw afdankertjes van summer 2020 graag van je overnemen. Het kost een dag tijd om echt even goed door alle kleding heen te gaan en (belangrijk) er goede foto’s van te maken, maar dan héb je wel wat.

Knal een giga lading aan kleding en schoenen op Vinted of Marktplaast, boost voor een paar euro je kledingkast en je hebt binnen no time een extra zakcentje wat je lekker op je spaarrekening kan knallen. Op Vinted kun je tegenwoordig naast kleding ook spullen uit je interieur verkopen.

Wil je een grote speler worden op Vinted? Op deze 3 dingen wil je letten bij het kopen en verkopen van producten via Vinted.

2. Gebruik je talent

Iedereen heeft talent en wie slim is, kan daar makkelijk geld aan verdienen. Zeker in het creatieve vak zijn er tegenwoordig tal van mogelijkheden jouw creaties te verkopen. Kan je goed schilderen? Verkoop schilderijtjes. Verstand van de laatste trends op het gebied van sieraden? Maak dan je eigen armbandjes, oorbellen of andere juwelen en verkoop ze.

Tegenwoordig heb je echt geen onderneming meer nodig om hier wat aan bij te verdienen. Verkoop het gewoon op Vinted bijvoorbeeld en promoot je creaties op Instagram en TikTok. Gooi er een lekkere hashtag onder en de bestellingen stromen binnen.

3. Neem een tijdelijke ‘klus’ aan

Uitzendbureaus zijn altijd op zoek naar mensen die even een paar dagen kunnen vlammen in een magazijn. Misschien niet het allerleukste om te doen, maar zo kun je wel in een week tijd een paar honderd euro verdienen. Heb je zo die vakantie bij elkaar gespaard.

4. Bespaar

Door te besparen, blijft er meer geld in je zak zitten. Dingen waar je makkelijk op kan besparen zijn bijvoorbeeld de boodschappen. Maak aan het begin van de week een lijstje met producten die je nodig hebt om de hele week van te eten. Dit is veel goedkoper dan elke dag met honger naar de supermarkt gaan en daar (tot overmaat van ramp) je mandje vol te gooien met snacks.

Daarnaast kun je ook besparen op abonnementen: neem geen dure sportschool, maar sport lekker thuis. Lift tijdelijk mee op het Spotify abonnement van je ouders of check of je maandelijkse telefoonkosten naar beneden kunnen met een nieuw abonnement.

5. Geld verdienen met cryptocurrency

Tricky, maar het kan wel werken. Als je een beetje verstand hebt van cryptocurrency, kun je met snel handelen een aardig zakcentje verdienen. Op YouTube vind je tal van kanalen die veel info geven over booming coins waar je in een paar dagen tijd behoorlijk wat aan kan verdienen. Weet wel dat je hier ook net zo goed je geld mee kan verliezen dus als je het doet, doe het dan goed én verantwoord.

Crypto FOMO? Dit is wat je moet weten voordat je koopt

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.