Britta van Aggele
Britta van Aggele Beauty 8 mrt 2022
Leestijd: 2 minuten

Zendaya rockt de 90’s ‘hair flip’-haartrend bij de Valentino-show in Parijs

Paris Fashion Week was afgelopen week in volle gang. De stad van de liefde werd niet alleen overspoeld door modellen, maar ook door celebrities die naar de verschillende shows kwamen kijken. Zo werden Alexa Demie (Maddy uit Euphoria) en Kim Kardashian front row bij Balenciaga gespot en was ook Zendaya aanwezig in Parijs. Zij werd gespot bij de Valentino-show en rockte hier de 90’s ‘hair flip’-haartrend.

OBSESSED.

Zendaya

Zendaya is op dit moment overal te zien. Naast haar rol als MJ in Spider-Man: No Way Home en haar geweldige rol als Rue in Euphoria schittert de actrice ook in meerdere campagnes. Daarnaast houdt Zendaya ons ook op Instagram op de hoogte van haar leven en daar hebben wij geen enkel probleem mee.

Zo introduceerde de 25-jarige actrice onlangs nog haar honingblonde krullen op Instagram en zagen we haar met ultralange XXL mermaid waves in de nieuwe campagne voor Valentino. Nu heeft Zendaya een compleet nieuwe look geïntroduceerd bij de Valentino-show tijdens Paris Fashion Week en wij zijn obsessed.

De ‘Franse bob’ accentueert je jukbeenderen en is dé haartrend van dit moment

90’s ‘hair flip’-haartrend

Zendaya was afgelopen zondag bij de Valentino-show en droeg daar een ontzettend chique roze pak. Hoewel we compleet obsessed zijn met deze felroze tint, is er één onderdeel van haar look die eruit springt en dat zijn haar haren. Zendaya heeft voor de modeshow haar pas geverfde haar namelijk gestyled in de iconische ‘hair flip’-haartrend die rechtstreeks uit de 90’s komt.

Om de look af te maken, droeg de actrice een super dramatische eyeliner, een nude-roze lippenstift en een prachtige peach blush. Op haar Instagram-account showde de actrice de details van haar make-uplook en ze ziet er zoals altijd fabulous uit. Niet zo gek dus dat ze naast Lewis Hamilton front row zat tijdens de Valentino-show.

Zendaya 'hair flip'-haartrend 90's Valentino
Pascal Le Segretain/Getty Images
Zendaya 'hair flip'-haartrend 90's Valentino
Pascal Le Segretain/Getty Images

Volgens TikTok is glijmiddel in je haar de nieuwste haartrend van dit moment

Reacties

Op Twitter gaan fans ook compleet los door de look van Zendaya. Zo schrijft een fan: “Zendaya attends the Valentino Womenswear Fall/Winter 2022/2023 in Paris, France today looking beautiful as ever!!💕” Andere fans schrijven: “Zendaya looks absolutely stunning in the Valentino fashion show at Paris”, “zendaya being the valentino girl” en “zendaya @ valentino fw22 looking flawless.”

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.