Anne Smits
Anne Smits Lifestyle 9 mei 2023
Leestijd: 4 minuten

Geloof jij in sterrenbeelden? Dan ben je met deze zonnetekens geen goede match

Het is mei en dat betekent dat het single-maand is bij NSMBL. Zo deelden we eerder al waarom je vooral nog even single wilt blijven en deze keer vertellen wij welk sterrenbeeld je los moet laten om een mislukte relatie te voorkomen. Voor de één zijn sterrenbeelden de basis van het leven, terwijl de ander het ervaart als complete onzin. Hoe dan ook willen we jou behoeden voor deze mismatches aan sterrenbeelden.

The stars will tell.

Behoed jezelf voor deze combinaties van sterrenbeelden om een falende relatie te voorkomen

Het sterrenbeeld heet ook wel een zonneketen. De voorspellingen die bij jouw sterrenbeeld horen, zijn verwerkt in een horoscoop. Geen sterrenbeeld is hetzelfde en sommige eigenschappen van een sterrenbeeld botsen met die van een ander. Verloopt jouw relatie of het contact met jouw date niet bepaald soepel? Dan ligt het misschien wel aan de mismatch tussen jullie sterrenbeelden.

Ram

De Ram is het eerste teken in de keten. Een Ram is energiek, ambitieus en een tikkeltje bazig. Oftewel, een ram is nogal een dominant type. Dat kan nogal botsen met andere dominante sterrenbeelden, zoals een Stier en een Leeuw. Ook al zorgen twee leidende types niet voor de beste match, de slechtste match met een Ram zijn juist de gevoelige sterrenbeelden met de Kreeft als grootste verliezer. Een Kreeft is namelijk ontzettend gevoelig en daar walst een Ram genadeloos overheen.

Stier

Een Stier heeft de karaktereigenschap dat hij een ontzettend eigen wil heeft. Daarnaast houdt een Stier van een stabiele basis en zekerheid. Die eigen wil is niet alleen kenmerkend voor een Stier, dat is het ook voor een Leeuw. En twee eigen willen, zorgen vaak niet voor een eenvoudige compromis. Bovendien is een Leeuw erg sociaal en trekt hij er graag op uit, terwijl de Stier liever veilig thuisblijft. Maar op afstand kunnen de twee in ieder geval geen ruzie maken.

Tweelingen

Tweelingen is een spring in het veld en is jeugdig, flexibel en een tikkeltje nerveus. Daar past absoluut geen huiselijk type bij, zoals een Kreeft. Bovendien is een Boogschutter als absolute tegenpool van Tweelingen ook zeker geen match. En ook Vissen kunnen beter wegzwemmen van Tweelingen, want ook zij kunnen door hun verschillende karakters maar moeilijk met elkaar omgaan.

Kreeft

We hebben de Kreeft al een aantal keer voorbij zien komen en blijkbaar is het niet gemakkelijk om met een Kreeft te leven. Een Kreeft is nogal gevoelig, maar tegelijkertijd huiselijk en erg liefdevol. Zoals een Ram niet goed samengaat met een Kreeft, zo geldt dit ook andersom. Ook gaat een Kreeft minder goed met Tweelingen en Boogschutters.

Leeuw

Een Leeuw is ontzettend trots en warmhartig. Een Leeuw moet vooral niet op zoek gaan naar iemand van zijn eigen soort, want twee Leeuwen botsen! Verder is de match met het sterrenbeeld Schorpioen ook niet al te goed. De combinatie met Tweelingen is ook niet ideaal en ook Vissen liggen met hun fantasierijke karakter niet bepaald op één lijn met het sterke karakter van een Leeuw.

Maagd

Een Maagd is kritisch en gevoelig tegelijk. De Maagd is perfectionistisch en opgeruimd en dat gaat niet zo goed samen met een Waterman. Zo voelen zij elkaar niet zo goed aan, en dat botst.

Weegschaal

Een Weegschaal is een allemans vriend en heeft weinig vijanden. Het is ook niet voor niets dat een Weegschaal mensen verbindt. Dat gaat wel gepaard met dat een Weegschaal zelf moeilijk keuzes kan maken en dat is niks voor het sterrenbeeld Maagd. Zo kan de kritische Maagd absoluut niet tegen een aarzelende Weegschaal.

Schorpioen

Een Schorpioen heeft een duidelijk doel voor ogen en is vastberaden om dit doel te behalen. Een Schorpioen heeft nogal moeite met vertrouwen en daarom is een andere Schorpioen niet heel handig. Ook andere vrije karakters, zoals een Boogschutter en een Waterman zorgen bij een Schorpioen nogal voor paniek.

Boogschutter

Een Boogschutter is vrij, duidelijk en heeft uitdaging nodig. Omdat een Boogschutter graag gaat en staat waar hij wil, matcht dat niet met Vissen die juist op zoek zijn naar geborgenheid. Ook is het sterrenbeeld Steenbok een absolute mismatch. Zo is een Boogschutter positiever ingesteld dan een Steenbok en dat komt de relatie niet ten goede.

Steenbok

Een Steenbok is serieus en stabiel en is niet vies van een beetje aandacht. Hoewel een Waterman wel houdt van het geven van aandacht, doet hij dat bij iedereen. En dat vindt een Steenbok niet zo leuk.

Waterman

Een Waterman is lekker eigenzinnig en tegelijkertijd echt een trouwe hond. Bovendien kan een Waterman wel een beetje chaotisch zijn en dat vinden Vissen allesbehalve fijn. Ook zijn Schorpioenen niet echt fan van de Waterman. Zo is een Schorpioen graag onder de mensen, terwijl een Waterman ook geniet van tijd met zichzelf.

Vissen

Vissen zijn de laatste in de keten, en zijn ontzettend aardig en fantasierijk. Ben je Tweelingen, dan is Vissen niks voor jou. Vissen laten hun creatieve brein graag z’n gang gaan, terwijl Tweelingen het liever bij de feiten houden.

Wat? Mannen worden blijkbaar sneller verliefd met mooi weer

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.