Britta van Aggele
Britta van Aggele Celebrity 15 apr 2023
Leestijd: 2 minuten

OMG! Kourtney Kardashian werd Khloé genoemd door de trouwambtenaar op haar eigen bruiloft

Het is alweer bijna een jaar geleden dat Kourtney Kardashian en Travis Barker in het huwelijksbootje stapten. Dit deden ze niet één, maar wel drie keer. Zo trouwden ze na de Grammys in Las Vegas, twee maanden later in Santa Barbara en daarop volgde hun grote bruiloft in het prachtige Portofino in Italië. Nu zijn al hun bruiloften te zien in een eigen documentaire en wij hebben een nogal gênant detail gespot.

OMG!!!

Kourtney Kardashian en Travis Barker

Zoals iedereen weet (en kan zien) zijn Kourtney Kardashian en Travis Barker helemaal hoteldebotel van elkaar. Dit laten ze regelmatig in het openbaar zien, zowel op de rode loper als in de reality-serie van de familie. Niemand keek er dan ook van op dat het stel er vorig jaar voor koos om niet één, niet twee, maar drie keer het huwelijksbootje in te stappen.

Het stel deelde op Instagram al genoeg foto’s van de verschillende ceremonies en wij en alle fans hebben hier flink van genoten. En nu heeft het stel zelfs een eigen documentaire waarin hun speciale dagen compleet te volgen zijn. Maar als je dacht dat je alles wist wat er viel te weten over de huwelijksceremonies van Kourtney Kardashian en Travis Barker, dan heb je het mis.

Deze videoclip bracht Kourtney Kardashian op het idee voor haar gewaagde trouwjurk

Trouwambtenaar

Op 13 april verscheen op Hulu en Disney+ de huwelijksspecial ‘Til Death Do Us Part: Kourtney & Travis’. Hierin is te zien dat de drie huwelijken van Kourtney Kardashian en Travis Barker echt niet zo perfect verliepen als ze op Instagram lieten lijken. Er waren namelijk genoeg hobbels onderweg en die zijn allemaal te zien in deze special.

Zo werd Kourtney tijdens haar bruiloft in Las Vegas door de Elvis-imitator die hun huwelijksceremonie leidde aangesproken met de naam van haar jongere zus Khloé Kardashian. Gelukkig vond Kourtney het hilarisch toen de Elvis-officier tegen Travis zei dat hij moest herhalen: “I, Travis, take you, Khloé, to be my wife.” Volgens People viel Kourtney zelfs lachend op de grond voordat ze zei: “I’m gonna cry. Wait, we need to FaceTime Khloé, we need to FaceTime her. She’s gonna literally die.”

Kourtney Kardashian krijgt bakken kritiek over ‘vieze’ badkamer op Instagram

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.