Emma Toussain
Emma Toussain Nieuws 18 apr 2024
Leestijd: 1 minuut

Geri Horner laat eindelijk van zich horen, maar niet over beschuldigingen man

Geri Horner, ex-Spice Girl en vrouw van Christian Horner, heeft voor het eerst sinds lange tijd weer een bericht geplaatst op sociale media. Het heeft niks te maken met de beschuldigingen die haar man kreeg eerder dit jaar, maar ze plaatst foto’s ter ere van de verjaardag van Victoria Beckham.

Friendship never ends.

Geri Horner verbreekt mediastilte

De 51-jarige Geri had voor het laatst in januari op Instagram gepost, maar zweeg de laatste maanden nadat haar man Christian Horner, teambaas van Red Bull racing, werd beschuldigd van grensoverschrijdend gedrag. Vorige maand werd hij na onderzoek vrijgepleit.

In haar verjaardagsbericht schreef Horner dat Beckham “nog steeds straalt”. “Ik wens je veel liefde en plezier”, meldde ze bij een reeks foto’s van de twee.

Niks aan het handje

Geri trouwde in 2015 met Christian en ze kregen samen in 2017 een zoon. Begin maart verschenen de twee op het circuit van Bahrein tijdens de eerste Formule 1 race van het jaar. Tijdens de onderzoeksperiode was iedereen benieuwd hoe het nu eigenlijk met Geri ging, na al die beschuldigingen over haar man te horen. Maar tijdens die eerste race liepen ze daar gewoon samen hand-in-hand, alsof er niks aan de hand (ha) is.

Charlotte Tilbury schrijft geschiedenis als eerste op vrouwen gerichte sponsor van de Formule 1 Academy

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.