Mesticia Da Silva
Mesticia Da Silva Celebrity Beauty 10 nov 2022
Leestijd: 2 minuten

Gigi Hadid draagt grijze lipstick bij de CFDA Fashion Awards en waarom ziet het er nog goed uit ook?!

Je zult misschien denken ‘grijze lipstick is niet echt charmant’, maar Gigi Hadid laat zien dat de lipkleur daadwerkelijk wel modieus kan zijn. Voor de 2022 CFDA Fashion Awards van 7 november, droeg het model namelijk een grijze kleur lipstick, en zag ze er ook nog eens cool uit ook.

Gigi can pull off everything! Daarnaast is grijs ook dé trendkleur van dit najaar. Wil je meer weten over de kleur grijs en wat je kunt shoppen?

Gigi Hadid draagt grijze lipstick op rode loper van de 2022 CFDA Fashion Awards

Laten we eerlijk zijn.. toen we voor het eerst de foto van Gigi Hadid  zagen moesten we even aan de look wennen. Maar het leuke aan make-up is juist dat je kunt experimenteren en dat is precies wat Gigi deed bij de 2022 CFDA Fashion Awards. Het model liet namelijk zien dat je prima een grijze lipstick kan dragen als je zin hebt in een statement.

Taylor Hill/FilmMagic

Het is misschien niet de meest voor de hand liggende kleur lipstick, maar Gigi’s make-upartiesten Patrick Ta en Akina Shimizu kregen het toch voor elkaar om de look draagbaar te maken. Gepaard met haar blonde kapsel wat strak naar achteren is gestyled, de piercing in haar neus en de volledige Thom Browne outfit gestyled door Mimi Cuttrell, gaat Gigi Hadid voor een look die geïnspireerd lijkt te zijn door een alternatieve pop-rock playlist.

De kans dat iedereen over een paar weken met de lipstick kleur rondloopt, lijkt nog erg klein, maar heb je toch zin om de look uit te proberen, lees dan vooral verder!

Zo maak je de look zelf

Als eerste is het belangrijk dat je op zoek gaat naar een grijze kleur lipstick die een blauw/paarse tint heeft, in plaats van een zwarte. Dit maakt de look namelijk minder Halloweeny en een stuk subtieler. Een kleur die je ook wilt vermijden is een lichtgrijs, omdat dat dit vaak al je kleur uit je gezicht haalt, waardoor je eerder ziek lijkt.

Weet je nou echt niet welke kleuren wel en niet onder deze categorieën passen, no worries, hieronder zetten we een paar ‘draagbare’ versies van de lip kleur zodat je langzaam kan wennen aan de look.

Lippenstift Superstay Matte Maybelline

Bol.com

Anastasia Beverly Hills Matte lipstick in Smoke

Kylie Jenner onthult haar favoriete lipstick in nieuwe video

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.