Britta van Aggele
Britta van Aggele Beauty 26 apr 2022
Leestijd: 2 minuten

Butterfly liner is de eyelinertrend die je ogen extra dimensie geeft

Vorig jaar kwam er elke week minstens één nieuwe eyelinertrend uit. In 2022 hebben we nog wat minder eyelinertrends voorbij zien komen, maar nu is het eindelijk weer zover. De nieuwste eyelinertrend die op dit moment compleet viraal gaat is de butterfly liner en niemand minder dan Hailey Bieber is fan. Wij vertellen je precies hoe je de trend maakt.

OBSESSED.

Eyelinertrends

Tenzij je onder een steen hebt geleefd, weet je dat eyeliner de trend van 2021 was. Zo zagen we Rihanna met de reverse cat eye-trend en was iedereen obsessed met de graphic cat eye. Ook de Y2K-trend die rechtstreeks uit de 90’s komt was een echte hit in 2021 en deze trend gaat in 2022 nergens heen.

Als je Y2K al kent, weet je dat het vlindermotief een bepalend symbool is voor de mode en beauty in deze trend. Zo zagen we al de Y2K-haartrend gevlochten highlights voorbijkomen en waren ook deze Y2K ‘baby braids’ een echte hit. Nu gaat er een nieuwe Y2K-trend compleet viraal en het heeft alles met eyeliner te maken.

Deze eyeliner-hack tilt je make-uplook onmiddellijk naar een hoger niveau

Butterfly liner

We zien het vlindermotief tegenwoordig echt niet meer alleen op kleding en accessoires. Het motief heeft zijn weg namelijk ook gevonden naar de beautywereld en komt nu terug in de vorm van een eyelinertrend. Butterfly liner is namelijk dé eyelinertrend van dit moment en niemand minder dan de iconische Hailey Bieber is al met de trend gespot.

Op haar Instagram-account plaatste Hailey een foto van zichzelf met zwarte eyeliner langs haar bovenste wimperlijn en een vlinderblauwe kleur lans haar waterlijn. Bij de Instagram-post plaatste Hailey Bieber de caption “🦋🦋🦋🦋👋🏼”, waarmee het model laat zien dat zij fan is van de butterfly liner eyelinertrend. Deze nu al populaire look is in verschillende variaties te creëren en wij zetten onze favorieten voor je op een rij.

Reacties

Deze nieuwe eyelinertrend lijkt erg in de smaak te vallen bij volgers. Zo schrijft een volger: “my jaw is on the floor.” Ander fans reageren: “This should be illegal 🔥❤️😮”, “This makeup is everything 😍”, “G L A M ON POINT 🔥” en “You just gave beauty shots a whole new meaning 🥰”

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.