Britta van Aggele
Britta van Aggele Beauty 1 okt 2021
Leestijd: 2 minuten

Gigi Hadid is fan van deze viral eyelinertrend op TikTok en die wil jij ook proberen

Tegenwoordig zijn de beste beautytrends te vinden op social media. TikTok en Instagram zijn een grote bron aan inspiratie, we hebben inmiddels al heel wat trends uitgeprobeerd. Van de Bubble braid pigtails tot de Koreaanse beautytrend ‘Slugging’. Nu laat niemand minder dan Gigi Hadid zien dat ook zij de beautytrends van social media helemaal heeft begrepen met een viral eyelinertrend.

Deze trend staat haar geweldig.

TikTok: make-uptrends

Onlangs zagen we al hoe Adele op Instagram gebruik maakte van de blush TikTok-hack die ervoor zorgt dat de vorm van je gezicht verandert. Nu hebben we Gigi Hadid gespot met dé eyelinertrend van dit moment: fox-eyes.

Op TikTok is de make-uptrend “fox-eyes” al een tijdje trending. Vorig jaar werd de trend ontdekt en momenteel heeft de hashtag #foxeyemakeup al meer dan 31,6 miljoen views. Op Instagram zijn er meer dan 11.000 posts met dezelfde hashtag. Nu vraag je je vast af wat deze trend inhoudt en wij praten je bij.

Fox-eyes

De “fox-eyes” eyelinertrend zorgt ervoor dat je ogen er snatched uitzien en is daarom een grote favoriet in de beautywereld. Op TikTok staan genoeg video’s waarin creators uitleggen hoe je de look creëert. Zo laat @hayleybuix zien wat het verschil is tussen puppy-eyes, cat-eyes en fox-eyes.

@hayleybuix

Which one is your fav? :)) #eyeliner #cateye #foxeye #puppyeyes #fyp ib @cat.ko

♬ Inaba Cumori ロストアンブレラ – yūn

In een recente Instagram-post van Gigi’s visagist Allan Avendaño heeft het supermodel een prachtige ooglook met glanzende oogschaduw en een dramatische eyeliner. De look van Gigi Hadid werd afgemaakt met een roze nude lip en natuurlijke wenkbrauwen. Met deze look was Gigi helemaal klaar voor de Savage x Fenty Vol. 3 show.

De volgers van Allan Avendaño gingen natuurlijk los in de comments. Een volger schreef: “Allan!!! This eye!! 🔪🔪🔪 liner perfection! ✨✨✨” en een ander zei: “Always killing it! 😍🔥😍🔥😍🔥they are beautiful women but your touch Allen is out of this world.” Hoog tijd dat wij de trend gaan proberen.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.