Britta van Aggele
Britta van Aggele Celebrity 1 okt 2021
Leestijd: 2 minuten

Kylie Jenner ligt compleet onder vuur op TikTok door Kylie Swim

Kylie Jenner begint het ene na het andere bedrijf. Naast Kylie Cosmetics kennen we nu ook Kylie Skin, Kylie Swim en haar nieuwste bedrijf: Kylie Baby. Iedereen was razend enthousiast toen Kylie Swim werd aangekondigd en vrouwen gingen de items massaal bestellen. Intussen krijgen fans de bestelde artikelen binnen en ze vertellen op social media dat ze niet blij zijn.

Dit is niet waar de Kylie-fans op hadden gehoopt.

Kylie Jenner onder vuur

Met de back-to-back release van haar twee nieuwe bedrijven en daar bovenop haar zwangerschapsaankondiging heeft Kylie Jenner het in september maar druk gehad. Kylie Swim – met alle vrolijke kleuren en weinig verhullende designs – is Kylie Jenner op het lijf geschreven, maar dit blijkt niet te gelden voor iedereen.

Nu de bestellingen langzaam binnenkomen spreken de fans van Kylie zich uit op social media over hun aankopen. Spoiler alert: fans zijn niet onder de indruk van Kylie’s nieuwste onderneming. Er wordt zelfs massaal gedeeld dat de items helemaal niet flatterend zijn en zelfs doorschijnen.

Slechte recensies

Social media wordt sinds de release van de lijn overspoeld met slechte recensies waarin fans de badkleding “verschrikkelijk” en “goedkoop” noemen. “The quality of the Kylie Jenner Swim line is so cheap. So disappointed,” schreef zelfs een fan op Twitter. Niet alleen op Twitter, maar ook op TikTok laten fans weten dat ze not amused zijn.

Dat de items niet heel veel verhullen, is op zich geen verrassing als je items hebt gezien op Instagram. Deze zwemkleding is helemaal jouw ding als je van sexy houdt. Het is echter wel de bedoeling dat je lichaam goed bedekt wordt en dat blijkt bij de items van Kylie Swim niet het geval te zijn.

TikTok

Verschillende vrouwen plaatsten op TikTok video’s waarin ze de zwemkleding passen, maar deze werden of offline gehaald wegens pornografische redenen (moet je nagaan hoe bloot ze zijn) of de dames moesten zichzelf goed bedekken. Ook de kwaliteit van de items werd grondig besproken. Sommige items schenen namelijk op verschillende plekken door en dat is bij zwemkleding echt niet de bedoeling.

@tinytello

Part 2 Kylie Swim review #ChimeHasYourBack #CandyCrushAllStars #latinxbusiness #popculture #latinxcreated #tiktokfashionmonth

♬ Lofi – Domknowz

Andere items waren heel slordig afgewerkt. Zo werden er beelden gedeeld van rommelig maatwerk en slordige stiksels, waarbij fans wezen op losse draden aan hun gloednieuwe badkleding. Sommige fans maakten zelfs grapjes dat de badpakken misschien waren gemaakt door Kylie’s 3-jarige dochter, Stormi.

@briannaxrenee

Posting an in-depth review later today🙃 #kyliejenner #kylieswim #kylie

♬ original sound – mustache harry’s gf

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.