Julia Schaap
Julia Schaap Persoonlijkheid 28 dec 2023
Leestijd: 2 minuten

Dit zijn de goede voornemens van de NSMBL-redactie

Nu 2024 eraan zit te komen, is dit een mooi moment om terug te blikken, maar ook om vooruit te kijken. Hoe gaat komend jaar er voor jou uitzien? En waar ga je aan werken? Allemaal vragen die je aan jezelf kan stellen bij het bedenken van goede voornemens. Of dat nou financiële doelen zijn, of sportieve voornemens, het kan best ingewikkeld zijn om een duidelijk lijstje op te stellen.

Daarom deelt de NSMBL-redactie een aantal goede voornemens, zodat jij wat inspiratie kan opdoen.

Bewuster omgaan met geld | Julia

”Bewuster omgaan met geld is een goed voornemen dat bij velen van ons bovenaan het lijstje staat. Soms zie je teveel dingen die je graag wil hebben, waardoor je je ook schuldig maakt aan impulsaankopen. Komend jaar hoop ik hier verandering in te brengen. Beter nadenken of ik iets echt nodig heb en of het ook daadwerkelijk mijn geld waard is.”

Vaker leuke dingen doen | Karlijn Brink

”De afweging tussen geld sparen en leuke dingen doen is vaak een ingewikkeld dilemma. Toch kies ik ervoor om vaker leuke dingen te doen in het nieuwe jaar. Van terrasjes pakken tot een weekendje weg: ik maak er volgend jaar een druk jaar van vol gezellige activiteiten.”

Vaker nee zeggen | Emma

”Nee zeggen kan een enorme obstakel zijn, daarom is het goede voornemen om dit in 2024 vaker te proberen. Zonde om ergens ‘ja’ op te zeggen als je er eigenlijk helemaal niet op zit te wachten.”

Bewuster met tijd omgaan | Karlijn van Spankeren

”Net als geld, gaat ook tijd op. Dat merk ik ieder jaar een beetje meer. Hoewel ik al genoeg dingen doe, ben ik van plan om bewuster met tijd om te gaan – zowel in mijn werk als in mijn privéleven. Ik ga de Marie Kondō-techniek erop loslaten: does it spark joy? Nee? Dan ga ik er geen tijd aan besteden.”

Geen goede voornemens | Sophie

”Goede voornemens zijn eigenlijk een tikkeltje achterhaald. Begin meteen met het werken aan je goede voornemens, in plaats van wachten tot er een nieuw jaar aanbreekt. Daarom heb ik dit jaar besloten om niet te beginnen aan goede voornemens, ook om teleurstellingen te voorkomen.”

 

Wordt 2024 het jaar dat we de afscheid nemen van de ‘matcha en pilates cultuur’?

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.