Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Huidverzorging 31 okt 2023
Leestijd: 2 minuten

De populaire Gua Sha wordt nog vaak verkeerd gebruikt: hier leer je hoe het écht moet

Wie aan de skincare-kant van TikTok ziet, heeft de Gua Sha weleens voorbij zien komen. De rondvormige steen laat binnen enkele weken gebruik de features van jouw gezicht veel beter naar voren komen. Maar het gebruik van de steen luistert heel nauw en daarom gebruiken velen ‘m verkeerd.

Ook wij kwamen erachter dat we de steen niet helemaal gebruiken zoals het hoort. Gelukkig komt Comme Ça Skincare to the rescue met hun leerzame masterclass.

Gua Sha & Cupping Masterclass

Wat ontstaat er als je twee beautyexperts met een liefde voor natuurlijke huidverzorging samenbrengt? Juist ja. Een waardevolle masterclass door Comme Ça Skincare-oprichter Charlotte Seijerlin en Mila, eigenaar van het beautytools-merk Moonie by Mila. Hun gedeelde passie blijkt de voedingsbodem voor de bijzondere Gua Sha & Cupping with Natural Skincare Masterclass, waarin je leert hoe je thuis jouw eigen huid laat stralen met natuurlijke huidverzorgingsproducten, handige massage tools en anti-aging massagetechnieken.

Want wanneer goed gebruikt, kan de Gua Sha wonderen doen voor de huid. Daarom leert Mila je tijdens de masterclass hoe je met de handige Facial Gua Sha en cupping massagetechnieken jouw huid op een natuurlijke manier laat stralen. Ze leert je daarnaast hoe je met behulp van Gua Sha tools (een eeuwenoude schraaptool die haar Indische grootouders gebruikten) huidveroudering tegengaat. Denk aan het liften van de gezichtsspieren, het verstevigen van de contouren, het verzachten van fijne lijntjes en het plumpen van je lippen. Mila laat zien hoe je je huid in slechts een paar minuten kunt verbeteren en hoe je naast een stralende huid ook ontspanning ervaart.

Masterclass in intieme setting

Tijdens de masterclass ervaar je – uiteraard onder het genot van gezonde hapjes en drankjes – de beautytools en producten. Ook is er tijdens en na de masterclass nog ruimte voor vragen en persoonlijk advies. Om iedereen persoonlijke aandacht te geven, is er plek voor maximaal 11 personen.

Praktische informatie

De masterclass vindt plaats op zaterdag 18 november van 10:30 tot 12:30 bij Atelier Amare in Utrecht. De tickets kosten €59,95 en bestel je hier. 

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.