Demi de Ruiter
Demi de Ruiter Beauty 15 jun 2022
Leestijd: 2 minuten

‘Gym lips’ gaan viral op TikTok en Kim Kardashian is al fan

Op TikTok gaat er een nieuwe beautytrend viraal die niet zo veel met sporten te maken heeft als dat de naam van de trend doet laten denken. ‘Gym lips’ werden oorspronkelijk bedacht als een manier om toch een beetje knap in de sportschool te staan. Ondertussen is de plek waar je gym lips kunt dragen niet meer gelimiteerd tot de sportschool en rocken vrouwen de trend overal. Ook celebrities hebben lucht gekregen van de nieuwe trend: onder andere Kim Kardashian is al fan.

Wij leggen je uit wat gym lips precies zijn.

Gym lips

De trend werd gestart door TikTok-gebruiker Kelli Anne Sewell, die uitlegt dat gym lips de benaming is voor een overlined lip-look in een kleur die dicht bij de natuurlijke kleur van de lip ligt. “Basically, [it’s] an overlined lip that I wear to the gym that is really natural. The key is to have a lip liner that is your colour”.

@makeupxka

let’s bring gym lips to tik tok lmao #gymlips my go to liner is @Kevyn Aucoin in divine or @ABH Cosmetics in hazelnut w a lip treatment over it.

♬ original sound – Kelli Anne Sewell

Onze collega’s van Beautify schreven hier ook al over de trend.

Lip wings: zó overlijn jij jouw lippen volgens de laatste trend

Kim Kardashian rockt de trend op het strand

Hoewel deze look dus oorspronkelijk bedacht werd om in de sportschool te dragen, zijn ‘gym lips’ nu de benaming geworden voor een natuurlijke lip-look die overal gedragen kunnen worden. We zien de trend ook steeds meer bij celebrities: zo is Kim Kardashian fan.

Op haar Instagram heeft Kim een aantal super schattige vakantiefoto’s met haar liefje Pete Davidson gedeeld. In de foto’s is Kim te zien met de gym lips-trend. Ze heeft namelijk haar lippen overlijnd met een perfecte nude lipliner die goed bij haar natuurlijke lip kleur past. Kim bewijst dus maar weer dat de beautytrend inderdaad niet alleen in de sportschool gerockt hoeft te worden. Ook het strand is de perfecte plek om je lippen nét nog een beetje beter tot hun recht te laten komen door middel van een natuurlijke liner.

We love it. Ga jij de trend uitproberen?

Zwarte blush is de nieuwste make-uptrend die je direct wilt proberen

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.