Sharon van der Werf
Sharon van der Werf Beauty 12 mrt 2022
Leestijd: 2 minuten

Je haar krullen in slechts 5 minuten!? Deze TikTok-hack laat zien hoe

We zijn op de NSMBL-redactie gek op onze krultang. Binnen een half uur heb je immers een hele bos met krullen. Toen we deze hack op TikTok voorbij zagen komen, waren we ook even in de war. Een hele coupe met krullen in slechts 5 minuten? Daar willen we meer van weten.

De hack is inmiddels al meer dan 12 miljoen keer bekeken op TikTok en de reacties zijn lovend: deze hack hadden we eerder willen weten.

TikTok-hack: krullen in 5 minuten

Met de hashtag #aintgottimeforthat deelt April Browningham dé hack waarmee je jouw haardos in een paar minuten krult. Het ziet er geweldig uit en zorgt ervoor dat wij meteen de badkamer in willen rennen om de hack uit te proberen.

@aprilbrowningham1

Props to @baileybryanneb for showing me this trick years ago. #longhair #curlit #aintgottimeforthat #moretimeforwatchingtheoffice

♬ 4ÆM – Grimes

In de video zie je hoe April haar haar in een hele hoge staart doet. Het haar in de staart verdeelt ze vervolgens in vier delen. Alle vier de delen worden gekruld, van het gezicht vandaan. Met elke kwart van het haar ben je ongeveer een minuut bezig.

Vervolgens laat April de krul een minuutje zitten voordat ze haar staart uit haar haar haalt. Het resultaat: vavavoom haar met volume en krullen. Waarom wisten we dit niet eerder?

Zo te zien heeft April in de video best dun haar, en komt ze dus weg met het verdelen van haar haar in vier verschillende secties. Heb jij dikker haar? Verdeel het dan in zes secties. Je bent dan misschien een paar minuten langer bezig met het krullen, maar hé, het is altijd nog korter dan elke krul apart met de krultang onder handen nemen.

Meer haar-hacks op TikTok

Op TikTok zagen we overigens eerder al veel meer haar-hacks voorbij komen. We delen hieronder onze favorieten met je:

Deze Dyson Airwap-hack gaat viral op TikTok en zorgt ervoor dat je krullen blijven zitten

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.