Britta van Aggele
Britta van Aggele Beauty 12 jun 2022
Leestijd: 2 minuten

Dit zijn de 3 haarproducten waar de haarstylist van Khloé Kardashian bij zweert

Dat de Kardashians er altijd tiptop bijlopen is niks nieuws. Waar we wel benieuwd naar zijn, is hoe de stylisten van de familie dit elke keer voor elkaar krijgen. Nu heeft niemand minder dan de haarstyliste van Khloé Kardashian onthuld bij welke drie haarproducten hij zweert.

We zetten de producten op een rij.

Haarstylist van Khloé Kardashian

Er is niets interessanter dan kijken welke producten beroemde make-up artiesten en hairstylisten gebruiken bij celebrities. Helaas is het niet mogelijk om achter de schermen mee te kijken, maar door social media krijgen we steeds meer inside information. Zo deelde de haarstyliste van Hailey Bieber laatst de ultieme haartip op Instagram.

Op het Instagram-account van de haarstylist van Khloé Kardashian en Megan Fox’s zijn genoeg foto te zien van prachtige haren. Andrew Fitzsimons is het brein achter talloze iconische look, waaronder Khloé’s beha haar-moment, de wet hair look van Megan op de MTV VMA’s en haar prachtige haarlook met vlecht en pony op het Met Gala. Andrew deed ook het haar van Meghan Fox voor haar intieme Skims-shoot met Kourtney Kardashian.

Producten

Net als de haarstylist van Kim Kardashian hielt ook Andrew Fitzsimons een Q&A op zijn Instagram-account. Andrew, die zijn Instagram-volgers regelmatig een kijkje geeft in zijn ongelooflijke leven, beantwoordde verschillende vragen in de Q&A.

Een volger vroeg of hij zijn drie favoriete haarproducten wilde noemen. Natuurlijk stemde hij toe en vertelde welke producten zijn favorieten zijn. Hij noemde de Schwarzkopf’s got2b Glued Blasting Freeze Spray, de Nature Lab Tokyo’s Shine Oil Mist en de Texture Spray uit Andrews eigen haarverzorgingslijn met Primark.

andrew-fitzsimons-best-hair-products
Instagram / @ANDREWFITZSIMONS

Deze producten zijn allemaal leuk geprijsd. De Schwarzkopf’s got2b Glued Blasting Freeze Spray is €6,99, de NatureLab Tokyo Perfect Shine Oil Mist kost €19,60 en het goedkoopste product is de Texture Instant Volume Spray van Primark voor maar €3,00. De drie favoriete producten van haarstylist Andrew Fitzsimons kosten samen minder dan 30 euro. Snel naar de winkel om deze haarproducten te scoren.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.