Britta van Aggele
Britta van Aggele Beauty 15 mrt 2022
Leestijd: 2 minuten

De Barbie-paardenstaart is dé haartrend van dit moment en zo stijl je hem

De lente komt eraan en een nieuw seizoen betekent nieuwe trends. Die zien we niet alleen op het gebied van mode – de kleuren en trends voor aankomend seizoen – maar ook op het gebied van beauty en haar. Zo weten we hoe we met een simpele hack onze eyeliner naar een hoger niveau kunnen tillen en is de nieuwste trend op het gebied van haar de Barbie-paardenstaart.

Obsessed.

Haartrends

Het internet staat helemaal vol met de meest prachtige haartrends. Vooral op Instagram en TikTok vliegen de trends je om de oren en er komen dagelijks nieuwe bij. Zo waren we vorige week compleet obsessed met de 90’s ‘hair flip’-haartrend die Zendaya droeg bij de Valentino-show in Parijs en kwamen we door een TikTok-hack erachter hoe we in slechts 5 minuten ons haar kunnen krullen.

Nu gaat er opnieuw een haartrend compleet viraal op Instagram en TikTok en dit keer heeft het alles te maken met één iconisch persoon die iedereen kent. Dan hebben we het natuurlijk over Barbie en de pop heeft genoeg haarstijlen gerockt waar we inspiratie vandaan kunnen halen. Op dit moment is de paardenstaart van Barbie helemaal hot and happening en veel celebrities zijn al met het kapsel gespot.

De haarstylist van Kim Kardashian deelt een geniale hack voor de perfecte lage knot

De Barbie-paardenstaart

Ariana Grande, Hailey Bieber, Megan Thee Stallion en zelfs J.Lo zijn helemaal fan van deze nieuwe haartrend. Dat is op Instagram te zien, want de vier powervrouwen hebben allemaal een foto met de Barbie-paardenstaart op hun account geplaatst. We weten allemaal dat celebrities een echte bron van inspiratie zijn en dat lijkt op dit moment opnieuw het geval te zijn.

Onze Instagram-feed staat namelijk compleet vol met de Barbie-paardenstaart en het iconische kapsel heeft een moderne make-over gekregen. De Barbie-paardenstaart bestaat uit een hoge staart met naar buiten gekrulde lokken en wordt vaak gedragen met een zijwaartse Pony. Toch is deze haartrend op veel verschillende manieren te stijlen en wij zetten onze favorieten op een rij.

Huh? Dit is waarom je haar droog föhnen tóch beter is dan het laten drogen aan de lucht

1. Met een diepe zijscheiding

2. Kort en schattig

3. Karamel gekleurd

4. Super snatched

5. Retro met een lint

6. Platina

7. Sky high

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.