Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Celebrity 15 mrt 2021
Leestijd: 2 minuten

Hailey Bieber liket een foto van Selena Gomez op Instagram

De knipperlichtrelatie van Justin Bieber en Selena Gomez heeft ruim tien (!) jaar geduurd. En hoewel de fans van Jelena (hun bijnaam) nog steeds ‘weten’ dat Justin en Selena voor elkaar bestemd zijn, is Justin inmiddels gelukkig getrouwd met vrouw Hailey Bieber. En dat zorgt voor spanning op social media, Hailey ontving al verschillende online pesterijen van Selena-fans.

Juist daarom is het interessant dat Hailey Bieber nu een foto van Selena Gomez liket op Instagram.

Hailey Bieber liket foto van Selena Gomez

Drie jaar geleden maakten Selena Gomez en Justin Bieber een eind aan hun eeuwige knipperlichtrelatie. Justin vond daarna zijn geluk bij vrouw Hailey Baldwin en trouwde niet veel later met haar. Fans van Jelena waren verdrietig en Selena herself leek er ook van in de war. Zij stortte zich op het schrijven van nieuwe muziek en fans speculeerde direct dat de nieuwe nummers van Selena over Justin en zijn nieuwe vrouw gingen.

Hailey Bieber en Justin Bieber zijn ultieme couple goals in deze outfits

Het was direct duidelijk dat Hailey Bieber en Selena Gomez geen vriendinnen waren en dat ook niet zouden worden. Wat volgde was spanning en pesterijen op social media, vooral van de fans van Selena naar Hailey Bieber. Hailey gaf ook aan dat ze niet zat te wachten op vergelijkingen tussen haar en de ex van Justin en Justin nam het na online pestgedrag van fans voor zijn vrouw op. Nu liket Hailey een foto van Selena Gomez op Instagram. Is de lucht daarmee geklaard?

Vogue-cover

Hailey liket afgelopen weekend een foto van Vogue waar niemand minder dan Selena Gomez deze maand op de cover staat. En hoewel we natuurlijk niet weten of de dames nu weer contact met elkaar hebben, is het wel opvallend dat juist Hailey Bieber de foto liket. We zijn in ieder geval benieuwd wat de fans van zowel Hailey als Selena hier over te zeggen hebben.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.