Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Celebrity 30 apr 2021
Leestijd: 2 minuten

Hailey Bieber heeft platinumblond haar en een iconische pony in nieuwe foto

Op dit moment heeft Hailey Bieber letterlijk iedere kleur blond wel gehad. Ze ging van lichtblond naar donkerblond en van bronde naar caramelkleurig. Haar nieuwste haarkleur is weer iets heel anders, ze ging namelijk platinumblond voor de cover van Vogue Paris. En daar bleef het niet bij, want ze is ook nog eens te zien met een pony.

Wij denken direct aan Billie Eilish.

Hailey Bieber heeft blond haar

Hailey Bieber ging voor een shoot voor de cover van Vogue Paris voor een heel ander kapsel. We zien haar met een platinumblonde coupe die geknipt is in een rommelige bob met een pony. De look werd afgemaakt met 80’s-style stukken, van thigh-high laarzen tot een zebraprint-trui. Ook de make-up komt rechtstreeks uit de 80’s. We zien grijze oogleden, donkere wenkbrauwen, glam-rock eyeliner en rode lippen. En wij kunnen maar een ding denken: Blondie.

Toch is de shoot niet helemaal uit de 80’s gegrepen. Blondie droeg veel meer oogpotlood op haar waterlijn en haar kapsel had nog meer textuur. Toch is de shoot van Hailey Bieber een moderne versie van de iconische look. En de pony uit de jaren 70 en 80 is natuurlijk weer helemaal terug dit seizoen, sterren als Billie Eilish en Margot Robbie gingen haar al voor.

Reacties

Hailey Bieber postte de foto op Instagram met de caption, “inside story for @vogueparis shot by @davidsimsofficial styled by @emmanuellealt inspired by the icon that is @blondieofficial 👸🏼” Vriendin en model Ashley Graham reageerde op de foto, “STUNNNNNER!!!”, Addison Rae schreef, “WOW” en Sofia Richie plaatste zeven vlam-emoji’s onder de foto. Ook Vanessa Hudgens was “obsessed” met de hele vibe van Hailey in de shoot voor Vogue Paris. En geef ze eens ongelijk, wij vinden het kapsel weer fantastisch staan bij Hailey Bieber en wachten geduldig op haar volgende look (die vast volgende week gaat komen).

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.