Sophie Hendriks
Sophie Hendriks Entertainment 5 jan 2023
Leestijd: 2 minuten

Oops! Had jij deze hair fail al gespot bij Lindsay Lohan in Falling for Christmas?

De feestdagen zijn achter de rug, de kerstbomen zijn weer afgetuigd en de kerstfilms kunnen weer in de krochten van je favo streamingdienst verdwijnen. Ook wij dachten dat het er helemaal op zat, tot er een wel héél bijzondere ontdekking werd gedaan in een van onze favoriete kerstfilms van het jaar, namelijk: Falling For Christmas.

Ook Lindsay Lohan heeft wel eens een bad hair day.

Wie goed kijkt, ziet altijd wat

Zoals iedereen zich voor zal kunnen stellen is het produceren van een film is een ongelofelijk grote klus. Allereerst moet het script geschreven worden, de productie, de casting, de styling, de locaties, het filmen… het houdt niet op. En dan moet achteraf ook nog eens de hele film ge-edit worden om alle scenes aan elkaar te plakken. Meestal zorgt het editen voor een naadloos verloop van de beste shots, maar héél soms zorgt het ook wel eens voor een gekke, maar eigenlijk hilarische overgang.

Van lang, naar kort haar in 3 seconden

Zat jij ook helemaal in het verhaal bij het zien van de kerstfilm Falling for Christmas? Dan had je dit detail waarschijnlijk, net zoals de editors van de film, ook over het hoofd gezien. Lindsay Lohan, die Sierra Belmont speelt in de film, heeft een volle en lange bos met prachtige rode haren. Toch blijkt nu dat die haren misschien toch niet helemaal au naturel te zijn. In het ene shot van de film is ze namelijk nog met de volle bos haren te zien, maar wanneer de camera zich op haar tegenspeler richt en erna weer terug draait is haar coupe ineens zo’n 15 cm korter.

Extensions of laagjes?

Wat hier nou precies gebeurt is nog niet geheel duidelijk. De een ervan overtuigd is dat het hier om vergeten extensions gaan die ze is vergeten in te doen bij een re-shoot van de scene. De ander denkt dat Lindsay gewoon kapsel heeft met laagjes en dat haar achterste (en dus langste) lokken bij het tweede shot achter haar schouders vallen. Hoe het precies in elkaar steekt weten we niet, maar het zorgt in ieder geval voor een vreemde overloop. Oordeel hier zelf:

Wow! Kim Kardashian laat haar natuurlijke haar zien in deze TikTok

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.