Rachelle Abbas
Rachelle Abbas Celebrity 5 jan 2021
Leestijd: 2 minuten

Hold your horses – Harry Styles schijnt te daten met Olivia Wilde

Dat 2020 een rotjaar was, is een ding dat zeker is. We weten niet wat 2021 ons gaat brengen, maar wat we wél weten is dat het goed van start is gegaan. Harry Styles schijnt namelijk te daten met Olivia Wilde.

Ze werken samen aan haar nieuwe film en zijn al vaker hand in hand gespot. Cuuuute.

Harry Styles date met Olivia Wilde

Hoewel we Harry Styles natuurlijk liever voor onszelf houden, is dit ook wel een leuke match. Actrice en regisseur Olivia Wilde en Harry Styles werden samen op een huwelijk in Californië gespot, waar ze ook nog eens elkaars handje vasthielden. We weten niet van jou, maar dat doe je niet zomaar.

En zoals dat gaat, wist Amerikaanse media ook al wat details te vertellen via een bron: “They were affectionate around their friends, held hands and looked very happy.” Sterker nog, volgens deze bron zouden de twee al een paar weken aan het daten zijn.

Don’t worry darling

Harry Styles en Olivia Wilde werken op dit moment samen aan de thriller Don’t worry darling, waarvan Olivia de regisseur is en hij een rol in heeft. Een leukere love story kunnen we ons niet bedenken.

Eerdere relatie

Niet heel lang geleden, in november vorig jaar, werd bekend dat Olivia Wilde niet langer samen was met haar verloofde Jason Sudeikis. Samen met hem heeft ze twee kids. Harry Styles zijn relatiegeschiedenis kennen we natuurlijk wel, hij heeft een relatie gehad met onder andere Kendall Jenner, Taylor Swift en Camille Row.

Wat vooral opvalt nu deze roddel de wereld in is, is dat fans veel “normaler” reageren dan anders. Normaal gesproken, wanneer er geruchten gaan over een potentiële lover van Harry Styles, reageren fans best heftig. Nu lijkt iedereen op Twitter wel blij te zijn.

Harry Styles en Olivia Wilde zouden niet het eerste koppel zijn dat elkaar ontmoet op de set. Déze 7 koppels hebben elkaar ontmoet op het werk.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.