Rachelle Abbas
Rachelle Abbas Beauty 14 jun 2021
Leestijd: 1 minuut

Heatless beach waves: z贸 maak je beach waves zonder zeewater

Lazy ladies, opgelet. Wij hebben d茅 manier gevonden om beach waves te maken zonder dat er hitte of een zee aan te pas komt. Komt dat even goed uit nu vakantieplannen nog steeds twijfelachtig zijn. Z贸 maak je heatless beach waves.

Het is het perfecte kapsel voor de zomer.

Heatless beach waves

Beach waves vallen in dezelfde categorie als een no-makeup makeup look: met weinig moeite hebben je een leuke hairdo. De heatless manier werkt het 聽beste als je al een beetje slag of krullen hebt. Over het algemeen is je haar dan namelijk iets droger en zal je de vorm en textuur van je haar 鈥榖enadrukken鈥 zonder het te beschadigen.

Toe aan wat vakantie vibes? Probeer dit dan.

Zo cre毛er je de look

Beach waves zonder hitte? Hoe dan?! Nou, vrij simpel. Je hebt niet veel nodig: een beetje gel of textuurspray聽is al voldoende. Onze ultieme tip is het om het in de avond al voor te bereiden, zodat je wakker wordt met de heatless beach waves die je wil.

Het enige wat je hoeft te doen is je haar te vlechten of te twisten, nadat je het van gel of textuurspray hebt voorzien. Ok茅, een iets uitgebreidere beschrijving: maak je haar handdoekdroog, doe wat sea salt spray of gel in je haar. Verdeel je haar in twee delen en twist of vlecht je haar. Wedden dat je wakker wordt met de beach waves van je dromen?

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 馃挊

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en h茅茅茅l veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.