Sophie Hendriks
Sophie Hendriks Fashion 30 jul 2023
Leestijd: 2 minuten

Cute! 5 x de mooiste tas om je hond in mee te nemen

Als je een leuke, lieve viervoeter hebt kunnen wij ons helemaal voorstellen dat je die het liefste elke dag overal met je mee naartoe neemt. Toch is dit niet altijd even handig. Niet alle honden houden namelijk van grote stukken wandelen of kunnen in een fietsmandje. Gelukkig zijn er inmiddels allerlei manieren om jouw huisdier gewoon op een comfortabele én stijlvolle manier met je mee te dragen.

Nooit meer alleen op pad.

Een doggy bag, maar dan echt

Hondentassen zijn er allerlei soorten en maten. Wel is het goed om in gedachten te houden dat zeker niet elke hond in een tasje gepropt kan worden. Neem deze tips daarom alleen aan voor kleine tot middelgrote honden. Dat is beter voor je hond én beter voor je rug.

1. Voor vermoeide pootjes

4LazyLegs produceert hondendraagzakken in allerlei groottes en in verschillende kleuren. Grote kans dat er precies de match voor jou en jouw viervoeter tussen zit dus.

Hondendraagzak, €38 van 4LazyLegs.

4 Lazy Legs
4 Lazy Legs

2. Little black bag

Gewatteerd, compact, met rits en gat waar je hond zijn of haar kopje doorheen kan steken en heel de dag mee kan beleven.

Hondentas, €95 Jotex.

Jotex hondentas
Jotex

3. Leuk uitzicht

Ook bij deze variant van hondenmerk Wild One heeft je viervoeter genoeg ruimte en lucht om heerlijk relaxed met je mee op pad te gaan.

Hondentas, $150 van Wild One.

Wild One hondentas
Wild One

4. Designertas voor je hond

Wil je ervoor zorgen dat je geliefde huisdier er niet alleen comfortabel, maar ook nog eens enorm stijlvol bij zit, dan is deze gewatteerde shopper van Kassl Editions perfect. En niet zo duur als die van Gucci ;).

Gewatteerde shopper, €315 van Kassl Editions.

Kassl tas voor hond
Kassl

5. Hond op je buik
Met je hondenbaby dicht tegen je aan wordt elke dag fijn. Niet alleen voor jezelf, maar ook bij iedereen die je tegenkomt zal het voor een glimlach op hun gezicht zorgen.

Buikdraagtas, €24,99 van Trixie.

Trixie draagzak
Trixie

Paris Hilton onder vuur na aankoop van nieuw huisdier, maar waarom?

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.