Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Beauty 19 okt 2020
Leestijd: 2 minuten

Origineel en gedurfd – De tofste plekken op je lichaam om een tattoo te zetten

Wanneer het om tattoos gaat zijn er geen regels. Een paar jaar geleden hielden we het nog braaf bij de armen en enkels, maar inmiddels wordt er ook in oren, haarlijnen en tussen tenen getatoeëerd. Dit zijn de meest toffe plekken om een tattoo te zetten.

Nog geen idee waar jij jouw volgende plakplaatje wil? Wij zetten de beste, mooiste en meest originele plekken voor je op een rijtje.

De mooiste plekken op je lichaam om een tattoo te zetten

Soms heb je het perfecte ontwerp op het oog, maar kom je niet uit de plaatsing. Dit zijn de mooiste plekken op je lichaam om die tatoeage op te knallen. You’re welcome. 

1. Aan de bovenkant van je arm

Vroeger was dit een plek waar vaders hun tribaltattoos zetten, maar nu is het een mega vrouwelijke plek voor een tatoeage. Celebrities als Dua Lipa en Ariana Grande lieten hun bovenarm al tatoeëren.

2. Op of in je oor

Tattoos mogen gezien worden, maar als jij ‘m af en toe liever bedekt, dan is dit dé plek. Je oor leent zich perfect voor dromerige patroontjes, lijntjes, stipjes en whatsoever.

3. Op je schouder

Stel je zo’n tattoo even voor in combinatie met een bardot top. Jep, dat is fabulous. De schouder is een van de meest sierlijke en veelzijdige plekken om een tatoeage op te zetten.

4. Boven je knie(ën)

Heel leuk om twee woorden, namen of zinnen op te zetten. Een twin-tattoo, maar dan in je eentje.

5. Op je hand

Dit klinkt heftig, maar is ontzettend leuk. Omdat de tattoo telkens aanwezig is, is ‘ie iedere cent waard en blijft ‘ie niet ongezien. De perfecte plek voor een klein, cheeky ontwerp.

6. In je haarlijn

Wil je een mini tattoo laten zetten? Denk er eens over na om deze in je haarlijn te plaatsten. Ziet er cooler uit dan het klinkt.

7. Op je duim

Die vingertattoos hebben we nu wel gezien. Het is tijd om je duim te versieren.

8. De zijkant van je buik

Voor een wat groter plaatje is dit de ideale plek.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.