Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Celebrity 28 mrt 2023
Leestijd: 2 minuten

Is het weer goed tussen Selena Gomez en Hailey Bieber? Het lijkt er wel op

Aan de feud tussen Selena en Hailey lijkt maar geen einde te komen. Als het aan beide dames ligt, stopt alle negativiteit per direct. Het zijn vooral de fans die een wrpok koesteren. De dames beginnen steeds meer voor elkaar op te komen en spraken zich dit weekend dan ook openlijk uit over de situatie.

Nu begint het er steeds meer op te lijken dat het goed komt. Maar gaan alle fans daar ook in mee?

Selena Gomez en Hailey Bieber spreken zich uit op Instagram

Over die ruzie: waar moeten we beginnen? De dames hebben waarschijnlijk helemaal geen ruzie, maar de wereld verdeeld hen graag in twee kampen. Hailey wordt gezien als de wannabe-Selena en ook circuleren er talloze video’s dat ze helemaal niet zo aardig zou zijn in het echt. Hailey en Kylie zouden eerder dit jaar de gelamineerde wenkbrauwen van Selena belachelijk hebben gemaakt, alhoewel ze dat zelf natuurlijk ontkennen. Inmiddels is de hele wereld zo pro-Selena dat Hailey zich in een benarde situatie bevindt. Ze krijgt namelijk zelfs doodsbedreigingen en dat is natuurlijk altijd verkeerd, wat je ook gedaan hebt.

Selena laat via Instagram weten contact te hebben gehad met Hailey en ze roept haar volgers op om lief te zijn, omdat zij dit zelf nooit zo heeft gewild. Ze is de meest gevolgde vrouw op Instagram dus ze heeft nogal wat fans en die steunen haar dan ook door dik en dun.

Instagram Selena Gomez

Later kwam ook Hailey met een statement in Stories. Maar dat is niet het enige wat de dames doen om het weer goed te maken. Selena postte onlangs namelijk een bomb ass bikinifoto en drie keer raden wie ‘m likete. Jep, Hailey Bieber. Met Haileys double tap op de foto van Selena zijn we weer iets dichterbij vrede tussen de twee gecreëerde kampen.

Jordyn Woods neemt het op voor Selena Gomez in haar feud met Kylie Jenner en Hailey Bieber

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.