Anne Smits
Anne Smits Fashion 1 jun 2023
Leestijd: 2 minuten

Wil je hebben: Jacquemus brengt samen met Nike deze sneaker uit

Er lijkt wel een strijd aan collabs gaande waar de mooiste modemerken de handen ineenslaan. Zo komt er een samenwerking aan tussen Dior en Birkenstock waarin onder andere de welbekende Birkenstock Boston-klompjes in een Dior-jasje worden gestoken. En ook GANNI spicet hun collectie op met zowel een samenwerking met brillenmerk Ace & Tate als New Balance. Als je dacht dat het niet beter kon, heb je het mis. Favorieten Jacquemus en Nike brengen samen een sneaker uit.

En heb je de fantastische collectie van Mango x Simon Miller al gezien?

Jacquemus x Nike

Jacquemus weet ons vaker versteld te laten staan met een marketingplan waar je u tegen zegt. Denk hierbij aan levensgrote, varende of rijdende Jacquemus-tassen. Een collab met dit prachtige merk kan ook niet anders dan geweldig worden. En daar denkt Nike hetzelfde over.

Wat kunnen we verwachten?

De samenwerking tussen Jacquemus en Nike bestaat uit twee paar sneakers, een witte en een zwarte variant. De sneaker is een combinatie van de welbekende Air Force 1 en de Nike ACG Terra en krijgt de naam J Force 1. Vanaf de bovenkant is de gelijkenis met de Air Force 1 te zien. Wat de schoen uniek maakt is het weefdetail bij de zool.

Wanneer en waar worden de sneakers beschikbaar?

Vanaf 13 juni zijn de sneakers beschikbaar op Jacquemus.com en vanaf 21 juni zijn de schoenen vekrijgbaar in geselecteerde Nike-winkels. De schoenen zullen 170 dollar gaan kosten en naar verwachting zal het niet lang duren voordat de sneakers uitverkocht zijn.

Instagram @Jacquemus

Niet de eerste keer

Het is niet de eerste samenwerking tussen Jacquemus en Nike. Ongeveer een jaar geleden lanceerden de twee merken hun eerste collab. De eerste samenwerking bestond uit meerdere items, zoals (berg)schoenen en kleding. Hopelijk kunnen we nog veel verwachten van ontwerper Simon Porte Jacquemus. Wij kunnen in ieder geval niet genoeg krijgen van dit prachtige merk.

Hailey Bieber rockt deze opvallende Nike-sneakers in Londen

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.