Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Celebrity 3 jan 2023
Leestijd: 2 minuten

Lief! Jennifer Lopez deelt nieuwe foto’s van haar droombruiloft met Ben Affleck

Afgelopen juli trouwende Jennifer Lopez met Ben Affleck bij Ben’s prachtige huis in Georgia. Net als Kourtney en Travis, trouwden Ben en Jennifer ook meerdere keren: één keer in Vegas en de droombruiloft in Georgia. Van die laatste deelt Jennifer nu nieuwe foto’s en ze zijn prachtig.

Deze bruiloft was een sprookje.

Jennifer Lopez deelt nieuwe foto’s van haar droombruiloft met Ben Affleck

De beelden van dit romantische festijn bleven schaars, want Jen en Ben hielden hun bruiloft erg privé.  Het evenement, dat een heel weekend duurde, vond plaats op het landgoed van Ben in Georgia. Op de vrijdagavond begon het weekend met het rehearsal dinner, volgens Page Six, waar ook de foto’s te zien zijn. Hier zien we de meest rustgevende setting. Het diner vond plaats op een steiger in de achtertuin van Ben, in een tent op het water.

Zaterdag was dé dag. Verschillende celebrities werden gespot bij de ingang van Ben’s nederige stulpje, zoals Matt Damon en zijn vrouw Luciana Barroso. De setting was licht, dromerig en erg romantisch. De ceremonie vond, net als het diner, plaats in de tuin van Ben. Maar dit was geen tuinfeest zoals wij die gewend zijn. Het leek wel een film, zo prachtig was de setting. De witte bloemen en lichtinstallaties stalen de show.

Tijdens een mega lieve eindejaars–post van JLo deelt ze niet eerder vertoonde foto’s van de bruiloft. Je moet goed opletten, maar ze staan er echt tussen. “2022 was one of the best years yet!!! I cannot wait for all that’s to come next year… ” schreef ze onder de video.

Als klap op de vuurpijl voegde ze meerdere PDA-foto’s toe van haar en Affleck die kussen, knuffelen en het hele jaar door de wereld rondreizen. 2022 was zéker een liefdevol jaar voor de 53-jarige artiest. Wij zijn benieuwd wat 2023 haar gaat brengen.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.