Britta van Aggele
Britta van Aggele Celebrity 5 okt 2021
Leestijd: 5 minuten

Zo zorgt Jennifer Lopez ervoor dat ze altijd in vorm is én blijft

We zijn niet snel jaloers, maar als we naar Jennifer Lopez kijken hopen we toch echt dat wij er op haar leeftijd er nog net zo fabulous uitzien. Nu komt zelfs Jennifer Lopez niet voor niets aan zo’n lichaam. Ze heeft een behoorlijk sportschema en let op wat ze eet. Wij vertellen je alles wat we weten, van haar favoriete workout tot wat ze eet op een dag.

Stiekem zijn we allemaal een klein beetje jaloers op J.Lo.

Jennifer Lopez

Helaas voor Jennifer Lopez moet ze net als wij hard werken om fit te blijven. Ooit vertelde ze, “I eat right and exercise! I put in the work like everyone else.” Dit is voor ons ideaal, want nu kunnen we ons laten inspireren door de workouts en eetschema’s die J.Lo gebruikt. Deze deelt ze namelijk allemaal op haar Instagram-feed.

Helaas is er geen magisch drankje waarmee we in een dag abs krijgen. Daarom laten we ons inspireren door niemand minder dan Jennifer Lopez en we hebben gekeken hoe zij zo geweldig in shape blijft. Haar Instagram-feed staat namelijk vol met sportschoolselfies, dansvideo’s en bikini-foto’s waarmee J.Lo laat zien dat ze fitter dan ever is.

Workouts

Waar veel vrouwen vroeger alleen aan cardio deden staan wij vrouwen nu ook krachtig tussen de gewichten. Want juist de combinatie van trainen met gewichten en het doen van cardio zorgt ervoor dat je vet verliest, maar tegelijk ook sterker wordt en wie wil dat nou niet. Jennifer is zelf groot fan van gewichtheffen en dit is op Instagram goed te zien. Zo plaatste ze een foto van zichzelf met gewichten en de caption “Monday morning!! Let’s get it!!! #Lift.”

Thuis trainen kan heel effectief zijn. We hebben niet altijd tijd om naar de sportschool te gaan en dan is thuis trainen de perfecte oplossing. Vooral tijdens de pandemie hebben we gezien dat de sportschool zomaar opeens dicht kan gaan. De toenmalige verloofde – Alex Rodriguez – van J.Lo deelde op zijn Instagram-account een video van het paar die een circuittraining deden. In de video is te zien dat je al in twintig minuten een goede workout kan doen.

Personal trainer

J.Lo traint niet met één, maar met twee personal trainers. Samen met Dodd Romero en David Kirsch traint J.Lo ongeveer een uur, vier tot vijf keer per week. Bij elke training zorgt Jennifer ervoor dat ze zich op verschillende lichaamsdelen focust. Romero vertelt aan US Weekly dat de zangeres erg hard traint, “We’ll go until everything’s sore and we’ve hit every body part.”

Op zijn Instagram deelt David Kirsch veel video’s van de trainingen van de zangeres. In deze trainingen zijn verschillende oefeningen te zien. Zo zien we sit-ups met een medicijnbal langskomen en zien we Jennifer vogelbekdier wandelingen maken om haar billen te shapen. Kirsch vertelt dat de vogelbekdier loop een van de meest effectieve oefeningen is als je je kont wilt trainen. Een gouden tip van de personal trainer van Jennifer Lopez, wat willen we nog meer.

Dansen

Dat J.Lo dansmoves heeft wisten we al. De zangeres staat ontzettend vaak op het podium en zorgt er dan voor dat ze een verpletterende show geeft. De constante dansrepetities voor haar concerten en tournees horen dus zeker bij de manieren waarop de zangeres zo geweldig in vorm blijft. “Dance has always been a huge part of my life and taking the time to move my body and do something that’s so good for me is key to my happiness,” vertelde ze in 2016 aan HELLO!.

Jennifer Lopez was in 2019 te zien in de film Hustlers. In de film speelt ze een stripper en voor de rol moest J.Lo leren paaldansen. In de Jimmy Kimmel Live show vertelde ze: “The things that they do with their legs and everything and go upside down… it’s hard. I have a lot of respect for people who do the pole.” Op Instagram vertelde ze hoe slopend paaldansen is. “This was definitely one of the hardest things I’ve ever done physically. But it was all worth it in the end,” schreef ze.

Balans

Naast het sporten is het ook erg belangrijk om goed te eten. Jennifer’s dieet zit vol met onbewerkte voedingsmiddelen. Alles is vers en er is niks bewerkt, vooral als het om koolhydraten gaat. Zo eet Jennifer vaak havermout, zoete aardappelen, quinoa en bruine rijst in plaats van wit brood en ontbijtgranen. Wat groenten betreft, kiest ze liever voor bladgroenten als boerenkool, spinazie en broccoli, terwijl ze wortels en maïs vermijdt, omdat die grotere hoeveelheden natuurlijke suikers bevatten.

Dat Jennifer gezond eet betekent niet dat de 52-jarige zichzelf nooit trakteert. “Throughout the years I’ve learned the importance of maintaining a healthier diet,” vertelt ze aan People. “I still eat some of the foods I love, but in moderation, I don’t deprive myself.” Ze vervolgt, “We’re all human. I don’t think you should beat yourself up if you make a mistake or if you have a potato chip. Everyone wants a cookie or a piece of cake or fried chicken every once in while.”

J.Lo hamert erop dat we wel blij moeten zijn met ons eigen lichaam. Zo vertelde ze ooit aan Heat magazine, “I think the idea of being curvaceous, being a little bit bigger than normal or smaller than normal, all of that is okay. As long as it’s healthy. I embrace who I am. I feel sexy, I feel youthful, I feel pretty!”

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.