Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Beauty 29 okt 2021
Leestijd: 1 minuut

Jennifer Lopez introduceert XXL-sunkissed extensions in nieuwe post op Instagram

Jennifer Lopez did it again. Nadat ze een korte pauze nam van social media, deelt de zangeres nu een video van een fotoshoot waarin ze model stond op Instagram. En hoewel we heel veel kunnen leren van haar poseerskills uit de video, valt er nog iets anders op: haar XXL-sunkissed extensions.

De nieuwe look staat haar geweldig.

Jennifer Lopez heeft XXL-sunkissed extensions

In de video heeft Jennifer Lopez superlange extentsions die ons direct Rapunzel-vibes geven. Maar daar blijft het niet bij, want om het kapsel een moderne twist te geven heeft ze ook curtain bangs langs haar gezicht. Daarnaast is ze van kleur geswitcht en heeft ze haar kenmerkende caramelkleurige haar ingeruild voor een prachtige zonovergoten blonde tint. In de caption schrijft ze, “Real big boot boot energy ✨ #JLoJenniferLopez #BTS @dsw 📸: @lacarba”

Hoewel haar lokken compleet glanzen, is dat niet het enige waar de glinstering vanaf komt. Ook haar huid glimt in het licht van de camera. Het lijkt erop dat ze hiervoor haar That Star Filter Complexion Booster van J-Lo Beauty heeft gebruikt. Ook volgers zijn compleet fan van de look van J.Lo en schrijven onder de post, “😍 What a serve! 👏🏽” en, “The Queen has entered the building! 🔥” Een derde voegt toe, “Can I have just one shoot 😱🥵 🙏🏾🙏🏾🙏🏾🙏🏾😍😍😍” en een vierde schrijft, “MISS LOPEZ YOU REALLY DID UNDERSTAND THE ASSIGNMENT💅🏼✨”

Fans gaan los op Twitter over de extensions van Angelina Jolie

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.