Britta van Aggele
Britta van Aggele Beauty 21 mrt 2022
Leestijd: 2 minuten

Deze kaak-contourhack gaat compleet viraal op TikTok en wil je vandaag nog proberen

Make-up wordt tegenwoordig allang niet meer alleen gebruikt om er fris en fruitig uit te zien. Het is namelijk ook een expressie van je eigen humeur en sommige mensen maken zelfs kunst met make-up. Toch is het handig om een goede standaard routine te hebben en deze kaak-contourhack wil je daar direct aan toevoegen.

De hack gaat compleet viraal op TikTok.

Make-up trends

TikTok en Instagram staan vol met de meest handige tutorials. Zo kan je de lekkerste recepten op de platforms vinden, maar gebruikers delen ook maar al te graag hun tips op het gebied van mode en beauty. Zo weten we door TikTok hoe we elke dag een nieuwe eyeliner kleur kunnen rocken en weten we door Instagram dat de Barbie-paardenstaart dé haartrend van dit moment is.

Contouren en highlighter wordt ook een steeds grotere trend onder make-up gebruikers. Zo gebruik jij contour misschien al om je kont te contouren of je decolleté wat meer dimensie te geven. Ook ging er een TikTok-filter compleet viraal die laat zien waar je eigenlijk moet contouren en nu is het opnieuw raak. Er gaat op dit moment namelijk een video viraal op TikTok die laat zien hoe je je kaak moet contouren.

Van voeten tot billen: 6 opmerkelijke plekken die je dus óók kunt contouren

Kaak-contourhack

Niemand minder dat de schoonheidsgoeroe Nikkie de Jager herself – beter bekend als @Nikkietutorials – laat in haar TikTok-video zien hoe de hack werkt. Deze hack wil je natuurlijk direct proberen, want als er iemand kennis heeft van make-up, dan is het wel Nikkie de Jager. De visagiste heeft een van de best bekeken YouTube-kanalen en vermaakt ons al jaren met eindeloos veel make-up tutorials.

We keken er dan ook niet vanop dat Nikkie deze kaak-contourhack aan de wereld introduceerde. De populaire visagiste brengt in de video haar Makeup By Mario-contourstick over haar kaak aan en brengt vervolgens nog een laag contour aan, 2 cm boven de eerste lijn. Na het bleden accentueert Nikkie de contour met een translucent poeder en veegt vervolgens het overtollige poeder voorzichtig weg.

@nikkietutorials

my three chins have been waiting for this! #foryou #fyp #transformation #HelloHBOMaxChallenge

♬ original sound – nikkietutorials

Reacties

In de video is te zien dat deze kaak-contourhack een flink verschil maakt. Het is dus niet zo gek dat fans helemaal los gaan over deze hack en ze reageren massaal onder de video. Zo schrijft een volger: “I needed this miracle lol.” Andere fans reageren: “✨I CAN EAT MORE BURGERS NOW✨QUEEN”, “Asian makeup tips go beyonddd. Sometimes they are cray, but sometimes they slay” en “Bout to use this when I’m puffy from eating too much salt.”

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.