Britta van Aggele
Britta van Aggele Celebrity 21 mrt 2022
Leestijd: 2 minuten

Pete Davidson onthult wat er gebeurde op de “wilde” boy’s night van hem en Scott Disick

Kim Kardashian en Pete Davidson zijn al een tijdje aan het daten. Het lijkt steeds serieuzer te worden tussen het stel, want Kim en Pete werden onlangs voor het eerst zoenend gespot. Ook lijkt het erop dat Pete officieel is opgenomen in de Kardashian-familie, want de ‘SNL’-ster had dit weekend een boy’s night met niemand minder dan Scott Disick.

Het ging er wild aan toe.

Kim Kardashian en Pete Davidson

We kunnen wel stellen dat niemand de relatie tussen Kim Kardashian en Pete Davidson zag aankomen. Niet zo gek natuurlijk, want Kim en Pete zijn erg verschillend. Toch lijkt hun relatie goed te werken, want Kim en Pete hebben zelfs elkaars moeder ontmoet. Ook werd Pete Davidson afgelopen weekend met een brandmerk van Kim’s naam op zijn borst gespot.

Vorige week was het koppel ook voor het eerst op Kim’s Instagram-account te zien. Fans gingen natuurlijk direct los en ook bij de familie van Kim Kardashian lijkt Pete Davidson in de smaak te vallen. Naast Kris Jenner – die vertelde dat ze helemaal weg is van Pete – laat nu ook Scott Disick weten dat hij het goed kan vinden met Pete Davidson. De twee hadden namelijk een boy’s night en het ging er behoorlijk “wild” aan toe.

Kim Kardashian heeft zojuist een serie halfnaakte foto’s op Instagram geplaatst

Scott Disick

Gezien het feestverleden van Scott Disick, zou je denken dat hij Pete Davidson in ware Lord Disick-stijl zou inwijden in de Kardashian-familie. Toch blijkt dit niet helemaal gelukt te zijn, want Pete Davison onthult dat Scott Disick in slaap was gevallen tijdens hun “wilde” avond uit. Op Scott’s Instagram-account deelde Pete – die zijn eigen Instagram-account heeft verwijderd – een video van hun avond uit.

Tot iedereens grote verbazing zag dit er veel tammer uit dan je zou denken. Pete verschijnt op het scherm en trekt een grappig gezicht, voordat hij de kamer laat zien en onthult dat Scott en twee andere vrienden allemaal in slaap zijn gevallen. De clip werd op 20 maart om ongeveer 2 uur ‘s nachts op Scott’s Story geplaatst met het bijschrift: “Boyz night was wild,” samen met een serie bed-emoji’s. De video werd later opgepikt door een van Pete’s fanaccounts, waar de volledige video te zien is.

Pete Davidson Scott Discik
Instagram / @letthelordbewithyou

Reacties

Deze onthulling zorgde natuurlijk voor veel reacties bij fans, want ze reageren massaal onder de video. Zo schrijft een fan: “Last night was Boringgggggg 😂😂” en andere fans reageren: “Hahahahahh Good Times”, “🔥🔥absolutely adorably REAL and relatable!!! Makes me very happy seeing all this man bonding, real life normalcy!!!! 🔥🔥” en “👏👏good times!!!👏👏acting your age!”

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.