Britta van Aggele
Britta van Aggele Beauty 9 mrt 2022
Leestijd: 2 minuten

Dit TikTok-filter laat zien waar je eigenlijk moet contouren en iedereen is in shock

TikTok is echt niet meer alleen een plek waar je tips en trick over make-up kunt vinden. Het platform maakt tegenwoordig namelijk zelf filters die laten zien hoe jij het beste je make-up kunt doen. Zo bestaat er een filter die laat zien hoe je je wenkbrauwen moet stijlen en nu gaat er een filter rond op TikTok die precies laat zien waar je moet contouren.

Gebruikers zijn onder de indruk.

Make-uphacks

Van eyeliner tot lippenstift: TikTok staat vol met video’s die precies laten zien wat de nieuwste hacks zijn op het gebied van beauty en make-up. Zo weten we door TikTok precies hoe we vollere lippen moeten krijgen zonder ze te overlijnen en geeft deze under-eye hack van Kylie Jenner je make-up een flawless finish.

In 2022 zijn er naast al deze geweldige make-up hacks ook filters bijgekomen die je precies laten zien wat het beste voor jouw gezicht werkt. Zo gaat er een filter op TikTok rond die opmeet welke vorm wenkbrauwen het beste bij jou staat, maar het nieuwste make-up filter van TikTok zorgt voor ontzettend veel verbaasde reacties.

Terug naar de 90’s met Hailey Bieber en haar nieuwste haarstijl – wij zijn obsessed

TikTok-filter

De figuur van 3-contourmethode die jarenlang op YouTube viraal ging heeft nog steeds veel effect op ons. Bijna iedereen maakt gebruikt van deze contourmethode, maar TikTok gaat daar vol tegenin. Je bent vast gewend om onder je jukbeenderen te contouren, maar TikTok laat met het filter zien dat je toch echt op je jukbeenderen moet contouren om het mooiste effect te krijgen.

De video waarin TikTok-gebruiker Mikayla Nogueira – @mikaylanogueira – het contour-filter gebruikt is een van de meest virale video’s van dit moment. In haar video laat ze het verschil zien tussen haar normale contourmethode en de methode van TikTok en wij moeten eerlijk bekennen dat wij net als Mikayla flink in shock zijn. Er zit namelijk een ontzettend groot verschil tussen de twee methodes en je kan duidelijk zien dat de methode van TikTok een prachtig liftend effect geeft.

@mikaylanogueira

Nah cause I think the filter side genuinely looks better BUT IDK LOL makeup beauty contour

♬ original sound – Mikayla Nogueira

Wil je ook zo’n flawless skin als Dua Lipa? Ze deelt haar geheime beautyproduct waar ze alles aan te danken heeft

1. Giorgio Armani Beauty Neo Nude A-contour liquid contour – €36,50

contouren TikTok-filter
Bijenkorf

2. Black Up Contouring Stick – € 37,69

contouren TikTok-filter
Douglas

Reacties

Mikayla Nogueira is niet de enige TikTok-gebruiker die helemaal onder de indruk is van deze contourmethode. Ook @NikkieTutorials en @kirsty.belle laten in een video weten wat zij van het Tiktok-filter vinden.

@nikkietutorials

this changes everything! #foryou #fyp #transformation @mikaylanogueira

♬ original sound – nikkietutorials

@kirsty.belle

A filter for how to contour? #foryou #uk #viral #viralmakeup #fyp #makeup

♬ Monkeys Spinning Monkeys – Kevin MacLeod & Kevin The Monkey

Natuurlijk reageren ook volgers massaal op de video van Mikayla Nogueira. Zo schrijft een volger: “Wait this is CRAZY” en andere volgers schrijven: “It does look good!!! It makes you face more elongated !! If that’s a word!”, “The higher side def lifts your face. I gotta try this! Looks great!!” en “I always do it higher and trust me it works wonders.”

Dit is waarom je vanaf nu écht iedere dag zonnebrandcrème op je gezicht moet smeren

Wij gaan deze contourmethode binnenkort zeker uitproberen!

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.