Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Fashion 9 feb 2021
Leestijd: 2 minuten

De Kardashians introduceren dé bikinitrend van aankomende zomer

Bikini season voelt nog niet echt als aanstaande (om verschillende redenen), maar toch kunnen we alvast gaan kijken naar de bikinitrends voor komende zomer. En natuurlijk zijn het de Kardashians die de grootste bikinitrend van het seizoen introduceren. Kourtney Kardashian, Kylie en Kendall Jenner werden al gespot in deze grote trend.

We verwachten dat de rest van de familie (aka Kim en Khloe) snel gaan volgen.

Bikinitrends 2021

Afgelopen weekend postte Kylie foto’s waarop ze een blauwe, strappy bikini droeg. Hoewel de foto’s bedoeld waren om haar Kylie Skin zonnebrand te promoten, waren onze ogen ergens anders op gefocust. Kylie draagt namelijk een felblauwe bikini met een hoog uitgesneden broekje, waardoor haar rondingen beter uitkomen. Die combineert ze met een gouden ketting. Maar dat is niet alles, ze draagt haar top namelijk ondersteboven.

En Kylie Jenner is niet alleen met deze bikinitrend, ook zus Kourtney Kardashian postte al eerder een foto waarop ze haar knalrode bikinitop ondersteboven droeg. Daar schreef ze bij, “a little fun in the sun”. Hoewel Kylie de top verder normaal droeg, besloot Kourtney de bandjes nog eens te kruisen voordat ze ze om haar nek bond. Het moge duidelijk zijn dat de Kardashians wederom een van de grootste bikinitrends voor komende zomer introduceren.

Kardashians

De bikinitrend van de Kardashians is weer eens een variatie op de standaard triangl bikini. En eerlijk is eerlijk, wij zijn nu al fan. Niet alleen Kourtney en Kylie doen mee aan de trend, Kendall Jenner werd vorig jaar al gespot terwijl ze haar bikinitop anders droeg dan normaal.

Zij koos voor een horizontale draai van de top. Als het aan de Kardashians ligt is er maar een bikinitrend waar ze komende zomer voor gaan: de top mag alle kanten op, behalve de kant waar het voor bedoeld is. En dat lieten ze alvast zien op de vakantie ter ere van Stormi’s derde verjaardag naar de Turks- en Caicoseilanden.

Kylie Jenner viert Stormi’s derde verjaardag met een complete vakantie voor alle Kardashians

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.