Sophie Hendriks
Sophie Hendriks Celebrity 20 feb 2023
Leestijd: 2 minuten

Deze méga betaalbare oorbellen droeg Kate Middleton naar de BAFTA’s

Elke outfit waarmee Kate Middleton in het openbaar verschijnt wordt van top tot teen ontleed. Welke ontwerpers draagt ze? Wat heeft het gekost? Heeft ze het al eerder aangehad? Keer op keer weet ze ons toch nog te verrassen met een onverwachts statement. Afgelopen weekend deed ze dat op de rode loper, met een paar oorbellen die nog minder kosten dan een cocktail op het terras.

En ja, ook jij kunt deze gewoon rocken op het eerstvolgende feestje!

De hippe huisgenoot van Prince William

Sinds het moment dat bekend werd dat Kate Middleton en Prince William aan het daten waren was de hele wereld al in de ban van de stijl van de (toen nog) toekomstige prinses. Nu, zo’n 21 jaar later, is William met zijn oud-huisgenoot getrouwd en maakt dat haar de Prinses van Wales.

Overal waar de twee verschijnen, staan alle ogen op Kate, ook wel Catherine, gericht. Zo ook afgelopen weekend tijdens de BAFTA Awards.

De oorbellen van Kate waar iedereen het over heeft

De British Academy Film Awards is een Britse filmprijs die sinds 1948 jaarlijks in allerlei verschillende categorieën wordt uitgereikt. Dit jaar was Austin Butler dé grote winnaar met zijn rol als Elvis. Een hele prestatie, die velen al aan hadden zien komen. Toch is zijn overwinning niet het meest besproken onderdeel van de awards. Kate Middleton bewees namelijk opnieuw dat ze de Queen of the red carpet is. Ze droeg een prachtige witte jurk van Alexander McQueen, zwarte fluwelen handschoenen van Cornelia James, een zwarte clutch van Jimmy Choo en gouden pumps van Aquazzura. Als lid van het Britse koningshuis wordt er niet bezuinigd op een mooie look en zijn er ontelbaar juwelen beschikbaar om te dragen op bijzondere momenten. Toch koos Kate voor een betaalbare finishing touch. Heerlijk nieuws, want ook jíj́ kunt deze gouden knallers gewoon bestellen: voor maar €15,95 bij de Zara.

De goedkope Zara oorbellen van Kate Middleton
ANP / Zara

Rebel Wilson is verloofd en vroeg haar vriendin op deze té schattige manier

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.