Emma Toussain
Emma Toussain Celebrity 29 feb 2024
Leestijd: 2 minuten

‘Kate Middleton is verdwenen’: alle complottheorieën op een rij

Er is paniek in het Verenigd Koninkrijk, want Kate Middleton is al een tijdje niet gezien. Opzich verklaarbaar, want eerder dit jaar werd duidelijk dat ze een buikoperatie moest ondergaan. Een zware ook en dat betekent dat ze een aantal weken moet revalideren. Toch denken veel mensen dat er meer aan de hand is en dat ze misschien wel verdwenen is.

Er gaan dan ook talloze complottheorieën rond en wij hebben ze verzameld.

Kate Middleton, waar ben je?

Het begon allemaal toen prince William niet kwam opdagen bij de herdenkingsdienst van zijn peetvader koning Constantijn II (Griekenland). De reden? ‘Personal reasons’. Hmmmmm. Blijft vaag, maar dat geeft nog geen antwoord op de vraag waar Kate is. Daarom wordt heel het internet gek en vliegen de theorieën door de lucht. Of ze waar zijn? Waarschijnlijk niet. Maar grappig is het wel, daarom delen we ze graag met je.

Er wordt ook gedacht dat William hier iets mee te maken heeft. Kijk maar naar de trending topics in de UK.

Anderen denken dat Kate artisitieker is dan ze doet voorkomen.

Heftige operatie

Eerder dit jaar werd dus bekend dat Kate een flinke operatie moest ondergaan. Gebaseerd op het huidige medische advies, is het waarschijnlijk dat de Kate niet werkt tot aan de paasdagen in April dus het is helemaal niet zo gek dat ze nog niet in het openbaar gezien is. In het statement op Instagram staat ook dat Kate hoopt dat het publiek snapt dat zij hier zo normaal en privé mogelijk mee om wil gaan om haar kinderen te beschermen.

Beste nieuws ooit: Ryan Gosling gaat optreden met I’m Just Ken

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.