Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Entertainment 17 apr 2023
Leestijd: 2 minuten

Katy Perry haalt North West op het podium en daar blijkt dat North een kopie van haar vader is

Voor iemand van negen jaar leeft North West een vrij absurd leven. Ze ging met haar moeder mee naar PFW om plaats te nemen naast Anna Wintour, ze start haar eigen onderneming en nu wordt ze ook door niemand minder dan Katy Perry op het podium gehaald – en dat gaat er nogal memorabel aan toe.

Slechts negen jaar, maar nu al een icoon.

Katy Perry haalt North West op het podium

Dit weekend vloog Kim Kardashian (per privéjet, uiteraard) met haar dochter naar Las Vegas voor het concert van Katy Perry. Op Instagram deelt de realityster video’s van alcoholvrije cocktails vernoemd naar liedjes van Perry die aan boord van privéjet Kim Air verkrijgbaar waren – maar dat bleek pas het begin van het feest.

Tijdens de show nodigde Katy North uit om op het podium te komen. Op haar TikTok-account, dat momenteel offline is, deelde de dochter van Kardashian en Kanye West regelmatig filmpjes met muziek van de Amerikaanse zangeres. De Amerikaanse popartiest liet op het podium in Vegas weten groot fan te zijn van het account.

‘I know your name, but whats your name?’ begint Katy als North het podium op komt. ‘Uh.. North’ antwoordt de negenjarige dame. Katy vraagt of North met haar wil dansen, omdat ze een groot fan is van Norths dansjes op TikTok. ‘Can my friend come out with me?’ vraagt North. Pluspunten voor North, die deze unieke ervaring graag met haar vriendinnen wil delen. Toen haar vriendinnen op het podium verschenen, spotten we ook Gracie, het zusje van Selena Gomez.

Een kopie van Kanye

En na het zien gaat het internet los, want North blijkt wederom gewoon weer een kopie van Kanye. Wanner Katy aan haar vraagt wat ze later wil worden, antwoordt ze heel unbothered met ‘Uh.. Everything’. Een uitspraak die zo van haar vader had kunnen zijn, vinden velen. En ja, daar hebben ze ook wel gelijk in.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.