Britta van Aggele
Britta van Aggele Beauty 16 apr 2023
Leestijd: 2 minuten

Move over soap brows! Rechte wenkbrauwen zijn de grootste wenkbrauwtrend van 2023

Wenkbrauwentrends komen en gaan, maar sommige blijven voor altijd op je gezicht bestaan. Pas dus op wat je zomaar met je wenkbrauwen doet als er een nieuwe trend om de hoek komt kijken. Gelukkig is de nieuwste wenkbrauwtrend van 2023 niet zo ingrijpend. Soap brows moeten op dit moment namelijk plaats maken voor rechte wenkbrauwen.

Wij praten je bij!

Wenkbrauwtrends

Het internet staat vol met trends. Op het gebied van eten, lichaamsverzorging maar ook zeker op het gebied van beauty. Zo weten we door TikTok precies hoe we een lekker bruin tintje krijgen zonder uren in de zon te hoeven liggen en hoe we zelf rozemarijnolie kunnen maken waarvan je haar ontzettend erg groeit.

Als we inzoomen op de verschillende trends die er voorbijkomen is te zien dat vooral de wenkbrauwtrends ons het meeste shockeren. Niet zo gek, want sommige wenkbrauwetrends zijn nogal ingrijpend. Zo was Bella Hadid helemaal obsessed met 90’s skinny brows en zij en haar zus Gigi Hadid werden in 2022 ook gespot met gebleekte wenkbrauwen. Ze heeft dus echt een gevoel voor trends als het op wenkbrauwen aankomt en het is nu weer raak.

De nieuwe beautywands van e.l.f. Cosmetics zijn razend populair én maar 10 euro

Rechte wenkbrauwen

Bella Hadid is namelijk opnieuw met de nieuwste wenkbrauwtrend gespot en dit keer zijn het rechte wenkbrauwen. Bella en niemand minder dan Florence Pugh laten op Instagram namelijk weten flink fan te zijn van deze nieuwe trend en wij snappen wel waarom. Het staat hun beiden namelijk helemaal geweldig. En als we deze twee celebrities met iets zien gaat het sowieso een trend worden. Dus move over soap brows, want rechte wenkbrauwen zijn de grootste wenkbrauwtrend van 2023.

Wenkbrauwen omlijsten op een natuurlijke manier al het gezicht, openen de ogen en laten je er wakkerder uitzien. Maar fans van rechte wenkbrauwen beweren dat een rechte wenkbrauwvorm nog een stap verder gaat en het gezicht er strakker en gelifter uit laat zien.

Wij weten niet hoe het met jou zit, maar wij zijn fan!

Nieuwe kleur op je nagels? Dit zijn de 8 trending kleuren van 2023

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.