Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Entertainment 11 jun 2021
Leestijd: 2 minuten

Keeping Up With The Kardashians komt met een reünie en zo kijk je hem in Nederland

Na twintig seizoenen komt er een einde aan onze favoriete realityserie Keeping Up With The Kardashians. Toch stop het daar niet, want het programma komt nu met een tweedelige reünie waarin host Andy Cohen om de tafel gaat met Kris Jenner, Kim, Khloé en Kourtney Kardashian, Kendall en Kylie Jenner en Scott Disick.

We delen de trailer en vertellen je wanneer je de reünie in Nederland kunt bekijken.

Keeping Up With The Kardashians: reünie

Na twintig dramatische seizoenen, komt Keeping Up With The Kardashians officieel tot een eind. De laatste aflevering is vanaf vandaag te zien, maar daar blijft het niet bij. Een officiële KUWTK-reünie is al opgenomen en die komt sneller naar ons toe dan je denkt. De reünie wordt gehost door Andy Cohen, hij gaat in gesprek met Kris Jenner, Kim, Khloé en Kourtney Kardashian, Kendall en Kylie Jenner en Scott Disick. Dat zorgt natuurlijk voor de nodige drama.

In de trailer is te zien hoe de familie Kardashian-Jenner de grootste verhaallijnen van de afgelopen jaren met elkaar bespreekt. Zo vraagt Andy Cohen aan Kris Jenner of ze haar ex Caitlyn Jenner al heeft vergeven (waar Kendall en Kylie bijzijn) en liggen ook Khloé’s en Skourtney’s relaties onder de loep in de Keeping Up With The Kardashians-reünie. Khloé Kardashian wordt gevraagd naar het vreemdgaan van Tristan Thompson tijdens haar zwangerschap van dochter True.

Khloé Kardashian en Tristan Thompson

Andy Cohen vraagt haar, “When Tristan first cheated on you, how did you know it’d be done again?” Als antwoord kijkt Khloé Kardashian bedachtzaam voordat ze knikt en het beeld verdwijnt. Vervolgens worden Kourtney Kardashian en Scott Disick naar hun relatie en kinderen gevraagd. En vraagt Andy Cohen aan Kourtney naar haar nieuwe relatie met Travis Barker. Het belooft veel drama en awkward-momenten, de KUWTK-reünie is vanaf 18 juni te zien in Nederland via hayu. Het tweede deel verschijnt op 21 juni.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.