Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Celebrity 6 jun 2023
Leestijd: 2 minuten

Kendall Jenner en Hailey Bieber ontkennen vermeende ruzie met deze Instagram-story

Sinds het gedoe met Selena Gomez, heeft het imago van Hailey Bieber een flinke deuk opgelopen. Als er ergens iets ruikt naar bonje, dan gaan mensen er nu meteen vanuit dat Hailey ruzie heeft. Zo werd er afgelopen week gedacht dat zij en Kendall Jenner in een feud zaten – maar daar maakte de twee dames snel korte metten mee.

Lachend maken de vriendinnen een einde aan de roddels.

Hadden Kendall Jenner en Hailey Bieber ruzie?

Nadat Kendall Jenner en Hailey Bieber geruchten over een ruzie hadden aangewakkerd tijdens hun vakantie aan de Franse Rivièra, namen de beste vriendinnen het heft in eigen handen om hun vermeende ruzie de kop in te drukken.

Volgers dachten dat de twee dames elkaar niet meer spraken, omdat ze allebei met een andere groep mensen in hetzelfde gebied vakantie hielden. Op een jacht paradeerde Hailey rond met zangeres Justine Skye en hubby Justin Bieber. De Biebers werden naar verluidt ook gezien met Jenners ex, Devin Booker.  Een snelle conclusie werd hierdoor getrokken: Hailey en Kendall zitten in een feud.

Kendall en Hailey sussen de boel

Hailey weet inmiddels wel dat ze de roddels niet te hoog op wil laten lopen. Daarom besluiten de twee dames op Instagram meteen korte metten te maken met de roddels die de ronde doen. Ze postten samen een gezellige Instagram-story op het account van Hailey met daarbij geschreven ”Feuding”.

Instagram Stories @haileybieber

Kendall Jenner in opspraak door bijzondere jurk

Al eerder deze week was Kendall Jenner het onderwerp van gesprek. Op een jacht in Frankrijk poseert ze in een zwarte jurk met mesh van David Koma. Om haar borsten te bedekken, zitten er twee bloemen op de daarvoor bestemde plek. Hoeveel de jurk kost? Niet schrikken. Deze sexy, maar bijzondere jurk kost maar liefst $ 1.515 dollar. Wellicht kiest Kenny voor deze uitdagende looks om het hart van Bad Bunny sneller te laten kloppen.

Instagram Stories @kendalljenner

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.