Anne Smits
Anne Smits Celebrity 30 mei 2023
Leestijd: 2 minuten

Khloé Kardashian krijgt te maken met bodyshaming om deze bijzondere reden

Er gaat geen week voorbij zonder een nieuwtje over de Kardashians. Zo zijn we er inmiddels achter wat de echte reden is achter de break-up van de korte relatie tussen Kim Kardashian en Pete Davidson. En we weten ook wat de kinderwagen kost van Khloé Kardashian. Ook de lichamen van de zussen zijn regelmatig hét onderwerp van de dag. Waar het vaak de lippen en de billen van de Kardashians zijn die de tongen losmaken. Gaat het deze keer letterlijk over de tong van Khloé Kardashian.

Ja, dat lees je goed…

Khloé Kardashian krijgt te maken met bodyshaming om tong

Recent plaatste Khloé Kardashian een slideshow op Instagram met haar dochter True, haar nichtjes Dream en North en neefje Reign. Op de foto’s is te zien dat Khloé samen haar dochter, nichtjes en neefje naar de nieuwe film “The Little Mermaid” ging. Natuurlijk moest dit moment worden vastgelegd met een aantal selfies. En met name over de derde foto van de slideshow hebben Khloé’s volgers wat te zeggen.

Khloé maakt de tongen los

Op een van de foto’s op Instagram steekt Khloé Kardashian haar tong uit. Uit de reacties blijkt dat haar volgers de kleur van Khloé’s tong nogal opvallend vinden: “khloe forgot to brush her tongue. mule take care”, “Clean your tongue khloe.. it looks so dirty 🤮, “Damn brush your tongue… eww”.

Seizoen 3 ‘The Kardashians’

De Kardashians krijgen vaak  te maken met bodyshaming en de zussen ontvangen dan ook regelmatig veel kritiek. Wil je een beetje meesmullen van alle drama die zich in het leven van de Kardashians afspeelt? Sinds vorige week is seizoen 3 van ‘The Kardashians’ gestart. In dit seizoen zien we de ruzie die zich afspeelt tussen Kim en Kourtney over het huwelijk van Kourtney en Travis Barker en zien we dat Khloé te maken krijgt met huidkanker.

Beyoncé en Jay-Z Kopen een na duurste huis ooit en dat doen ze op een opmerkelijke manier

 

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.