Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Celebrity 30 mrt 2023
Leestijd: 2 minuten

Khloé Kardashian haalt uit naar volger die vraagt of ze ‘haar oude gezicht mist’

Waar gisteren zus Kourtney Kardashian nog onder vuur lag door haar badkamer vol eten, is het dit keer Khloé Kardashian die het moet ontgelden. Een volger vraagt haar of ze haar ‘oude gezicht mist’. Dit laat ze niet zomaar aan zich voorbijgaan en daarom bijt ze van zich af.

Het leven van de Kardashians gaat niet altijd over rozen.

Khloé Kardashian haalt uit naar volger die vraagt of ze ‘haar oude gezicht mist’

Khloé plaatste onlangs een video van haar uitgebreide workout-routine, maar daar ontving ze van sommige volgers kritiek op. Khloé praatte in de camera over de lack of motivation, maar dat ze toch is gegaan. En zoals je van de Kardashians mag verwachten, zat er een filter over de video. Een volger vraagt aan haar of ze haar oude gezicht mist, maar daar heeft ze een heel duidelijk antwoord op. ‘No’ sneert Khloé naar de volger.

Dat Khloé het een en ander aan haar gezicht heeft laten doen, is geen geheim. Toch zijn dit soort comments natuurlijk vrij onnodig en wij houden van Khloé om deze reactie.

Khloe Kardashian en Tristan Thompson worden buren

Over Khloé Kardashian gesproken… Wist je dat zij en haar ex buren worden? Tristan Thompson is de gelukkige eigenaar geworden van een prachtige mansion in de Hidden Hills van Californië. Slechts drie huizen verder staat de villa van Khloé Kardashian, waar zij met hun kinderen woont. Nu zit daar wel een paar honderd meter tussen, gezien de grootte van de huizen daar. Maar toch, Khloé en Tristan worden dus buren. Tristan tekende de koopakte voor het huis van 12,5 miljoen dollar en 10.584 vierkante meter in december 2022, volgens The US Sun. 

Natuurlijk is het voor de kinderen onwijs handig dat hun ouders dichtbij elkaar wonen, maar zullen we twee ‘s avonds ook naar elkaar toe sneaken? Het lijkt er niet op.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.