Britta van Aggele
Britta van Aggele Celebrity 22 jul 2022
Leestijd: 2 minuten

Khloé Kardashian reageert op de video van Tristan Thompson en zijn “Mystery Woman”

Het zijn moeilijke tijden voor Khloé Kardashian. Deze week kwam namelijk niet alleen het nieuws naar buiten dat ze een tweede kindje verwacht met Tristan Thompson via een draagmoeder. Er gaat namelijk ook al een paar dagen een video van Tristan Thompson en een “Mystery Woman” viraal op het internet. Nu lijkt het erop dat Khloé Kardashian op deze video heeft gereageerd.

We see you, Khloé!

Khloé Kardashian en Tristan Thompson

Zoals je waarschijnlijk al weet is de relatie van Khloé Kardashian en Tristan Thompson nooit stabiel geweest. Veel fans vermoeden namelijk dat Tristan al vanaf het begin vreemd is gegaan. Zo werd de 31-jarige basketballer dagen voordat Khloé Kardashian moest bevallen zoenend gespot met twee vrouwen.

Maar daar bleef het natuurlijk niet bij. Niet veel later werd Tristan namelijk ook nog zoenend gespot met niemand minder dan Jordyn Woods. Als je dacht dat het toen voorbij was heb je het verkeerd. Vorig jaar december kwam namelijk ook nog het nieuws naar buiten dat Tristan Thompson seks had gehad met een andere vrouw en haar zwanger had gemaakt. Awkward…

Dit is het geslacht van de baby van Khloé Kardashian en Tristan Thompson

“Mystery Woman”

Niet lang geleden werd het nieuws onthuld dat Khloé Kardashian en Tristan Thompson een tweede kindje verwachten via een draagmoeder. Het management van Khloé onthulde dat het kind in november verwekt is, een maand voordat het nieuws naar buiten kwam dat Tristan ook een andere vrouw had zwanger gemaakt.

Nu is het weer raak, want een paar dagen geleden werd Tristan Thompson opnieuw met een onbekende vrouw gespot in Griekenland. Hij is hier op vakantie en werd in Mykonos feestend gespot bij de club Bonbonniere. Hier was hij met verschillende vrouwen, maar hij verliet de club met een prachtige brunette. Het hele internet staat vol met video’s van dit moment en nu lijkt het erop dat ook Khloé Kardashian op de gebeurtenis heeft gereageerd.

Reactie

Ook fan account @kardashiansocial deelde de clip van Tristan met zijn “Mystery Woman”. Hoewel het veel fans niet verbaast dat Tristan weer met een nieuwe vrouw wordt gespot, maakt het fan account op Instagram ook een goed punt. Zo schrijven zij: “To everyone that’s freaking out about this video of Tristan in Greece with another girl, Khloé and Tristan are both single.”

Khloé Kardashian lijkt er precies zo over te denken, want de realityster liked de Instagram-post van @kardashiansocia. Ook vertelde een insider aan Us Weekly: “One positive she’s clung onto all along is that Tristan is a wonderful dad to True. Khloé has zero doubt he’ll step up and do the right thing with their new baby too.”

Wij zijn heel benieuwd wie deze “Mystery Woman” is. We houden jullie op de hoogte!

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.