Britta van Aggele
Britta van Aggele Beauty 22 jul 2022
Leestijd: 2 minuten

Bella Hadid is onherkenbaar met deze gitzwarte pixi-cut met micro-fringe

Bella Hadid is helemaal terug van weggeweest. We hebben een langere tijd niks van het model gehoord, maar Bella deelt op dit moment massaal foto’s op haar Instagram-account. Zo heeft ze een nieuwe foto gedeeld van zichzelf en het 25-jarige model is haast onherkenbaar. Bella Hadid heeft namelijk een gitzwarte pixi-cut met micro-fringe.

Het model rockt een compleet nieuwe coupe.

Bella Hadid

De 25-jarige Bella Hadid deelt niet vaak foto’s van haar persoonlijke leven, maar als ze het wel doet krijgen we een echte goede inkijk in haar leven. Zo deelde Bella een tijdje geleden een ultra zeldzame PDA-foto met haar vriend Marc Kalman en konden we op haar Instagram-verhaal zien dat het model voor een dag in Nederland was. Ja, dat lees je goed!

Bella Hadid nam ons mee in haar Instagram-verhaal en deelde haar favoriete Nederlandse snacks. Maar niet alleen op Instagram deelt Bella regelmatig beelden van haar leven. Het model heeft namelijk ook al een langere tijd een eigen TikTok-account. Toch koos Bella Hadid ervoor om haar nieuwe kapsel op Instagram te onthullen. Bella heeft namelijk een gitzwarte pixi-cut met micro-fringe.

Fans halen massaal uit naar Kylie Jenner door haar nieuwste Instagram-post

Nieuw kapsel

Na al deze jaren weten we dat trends uit het verleden de nijging hebben om steeds terug te komen. Zo werd Bella Hadid een tijdje geleden al gespot met ’90s skinny brows. Nu laat het model opnieuw zien dat elke trend haar staat, want Bella is gespot met een trend die rechtstreeks uit de ’60s komt. Ze showt op Instagram namelijk dat ze een gitzwarte pixi-cut met micro-fringe heeft.

Bella ging één dag geleden naar Instagram om haar nieuwe coupe te showen. In de vierdelige Instagram-post is het model met haar nieuwe kapsel te zien en lezen we dat het voor haar Vogue Spain augustus-covershoot is. Bella Hadid schrijft in de caption namelijk: “In @prada for the cover of @voguespain by @elizavetaporodina bts.” Dit is overigens niet de eerste keer dat het model met dit kapsel wordt gespot. In april deelde ze namelijk ook al een paar Instagram-foto’s met dezelfde pixiesnit en micro-fringe.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.