Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Celebrity 24 aug 2023
Leestijd: 2 minuten

De nanny van Khloé Kardashian post een vlog en zo ziet haar werkdag eruit

We weten allemaal dat de Kardashians hulp krijgen van nanny’s. Een leger aan au pairs staat 24/7 voor de kinderen klaar. De nanny die bij Khloé Kardashian woont,  Andreza Cooper, heeft onlangs een ‘day in my life’-vlog gepost – en dat willen we natuurlijk zien.

Khloé leeft een glamoreus leven, maar haar nanny ook.

De nanny van Khloé Kardashian post een vlog

In een video die Andreza deelde op haar Instagram-account, gaf de specialist in kraamzorg inzicht in hoe het leven was tijdens een vakantie in Toscane met Khloe, haar dochter True Thompson, zoon Tatum Thompson, moeder Kris Jenner en halfzus Kylie Jenner.

De video begint al flamboyant in de privéjet van Kylie. Daarna arriveren ze op locatie, met een uitzicht van jewelste, en staat er een bizar ontbijt voor de reisgezelschap klaar.

Ook zien we in haar vlog een selfie met Khloé en een video met True. Meer van de dag laat ze niet zien. Vermoedelijk omdat de familie erg gesteld is op hun privacy.

Woont Tristan Thompson nog bij Khloé?

Iemand die ontbreekt in de vlog is Tristan Thompson, de vader van de kinderen – al ziet dit er wel uit als een vrouwenvakantie.

In juli kwam het nieuws naar buiten dat Tristan met zijn broertje bij Khloé in is getrokken na het overlijden van hun moeder in januari. “I’m grateful that I’m strong enough and brave enough to be a support system for someone else that has no other support system right now,” zegt Khloé in de realityserie. En ondanks dat Tristan haar in her verleden niet altijd trouw is geweest, koestert Khloé geen wrok tegen de vader van haar kinderen“You don’t have to treat me right for me to treat you right—it’s not the way I was raised” vertelt ze in een aflevering van The Kardashians.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.