Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Celebrity 11 apr 2023
Leestijd: 2 minuten

Wacht, wat? Kim Kardashian krijgt een rol in deze populaire serie

Kim Kardashian focust zich steeds meer op acteren en laat het influencen achter zich. Althans, voor zover dat kan. Op dit moment heeft ze namelijk de grootste rol van haar carrière te pakken: ze zit namelijk in de cast van American Horror Story seizoen 12.

Ryan Murphy,die eerder kwam met Dahmer, is terug met een nieuw seizoen van zijn geliefde AHS en de cast barst van de sterren.

Kim Kardashian heeft een rol in seizoen 12 van American Horror Story

Voor Kim Kardashian is dit de eerste keer in een horrorserie – en dan heeft ze meteen de beste te pakken. Ze speelt een rol die op haar lijf geschreven is, want Ryan Murphy en scenariste Halley Feiffer creëerden de rol speciaal voor haar. Gisteravond maakte Kim het onverwachte nieuws bekend op Instagram en fans zagen deze move niet aankomen.

“Kim is among the biggest and brightest television stars in the world and we are thrilled to welcome her to the AHS family. Kim is among the biggest and brightest television stars in the world and we are thrilled to welcome her to the AHS family. Emma Roberts and I are excited about collaborating with this true force in the culture. Halley Feiffer has written a fun, stylish and ultimately terrifying role especially for Kim, and this season is ambitious and unlike anything we have ever done” stelt showmaker Ryan Murphy bij The Hollywood Reporter.

Het verhaal van seizoen 12

Voor het eerst in de geschiedenis van AHS leunt de serie op bronmateriaal uit het echte leven. Het seizoen heet Delicate en is, gedeeltelijk, gebaseerd op Danielle Valentine’s aankomende roman Delicate Condition. De roman komt in augustus uit bij Sourcebooks Landmark en wordt beschreven als een aangrijpende thriller over een vrouw die ervan overtuigd raakt dat een sinister figuur er alles aan doet om ervoor te zorgen dat haar zwangerschap nooit doorgaat.

Wij zijn benieuwd.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.